- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Ilk ayakkabı ikinci çanta bence benim düğünde burnu açıktır oynarken zorlanmıştım parmaklarım acımıştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen rukiyeye katiliyorum.. ilk ayakkabi ikinci canta..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mümkün oldugu kadar kısa topuklu almaya bak
1. Resimdeki modeli beyfendim ben
Birde incideki gelinlik için modellere bakmanı önerim... Gelinlik için çok modelleri var
Birinci ayakkabı ikinci çantayı çok beğendm çok şık olur. Ucu kapalı ayakkabı kesinlikle tercihinz olmalı. Hayırlı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben ikinci modeli daha çok beğendim ama arkadaşların tecrübesinden dolayı birinci modlei seçmen daha uygun olacak sanırım.Çanta olarakta ikinci model bence
Ilk ayakkabı 2. Çanta. Ayakkabının burun kısmı mutlaka kapalı olmalı bence. Açık ayakkabıda parmakların acır bi zaman sonra
Mutluluklar dilerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar nişanımda yaklaşık 11 cm kadar topuk giydim o zaman aşağı yukarı nişanlımla aynı boyda oluyoruz ama düğünde zaten gelinlik saç yeterince heybet katacak biraz daha orta boy topuk ayakkabı bakıyordum, bu hafta kayınvalidemle alacağız inş. Tancada şu ayakkabıları beğendim sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 1179878
Bu ayakkabının kendi çantası da var, nikah da ayrı olacak hem de düğünde telefon falan koyarım masamda dururdedm çanta da şık olur...
Diğer ayakkabı:
Eki Görüntüle 1179879
Bu ayakkabının çantası yoktu, forever newdekilerden birisi olabilir diye düşündüm:
Eki Görüntüle 1179881 Eki Görüntüle 1179880
Siz en dersinizzz ??? Teşekkürlerrrr
hiloşum ayak parmak yapın acık ayakkabıya uygunmu ?
daha once önu acık ayakkabı gıydınmı gıydıysen eğer sen karar ver
benım ayak yapım onu acık ayakkabılara uygun ve gelınlıgımlede gayet rahat etmıştım ama mesela ablamın hıç uygun değil ayak yapısı o gıyemıyor eger rahat edebılecegını düşünüyorsan bence ıkısı arasında düşünürsek ıkıncısının modeli daha hoş çantasıyla bırlıktede cok şık
Hmm anladm Deryosum ya tamamen acik iyi olmuyor ayagim ince uzun kayiyor ama bu kadrcik acik olanda sorun olmuyor nisandaki de boyleydi, ikinci daha hos geldi de mi sana da :)) tamam canm annemlerle de bakmadm o zman onlar da begenirse benm de gonlum ikiden yanaydisen de rahat etmissin hemm )
hiloşum ayak parmak yapın acık ayakkabıya uygunmu ?
daha once önu acık ayakkabı gıydınmı gıydıysen eğer sen karar ver
benım ayak yapım onu acık ayakkabılara uygun ve gelınlıgımlede gayet rahat etmıştım ama mesela ablamın hıç uygun değil ayak yapısı o gıyemıyor eger rahat edebılecegını düşünüyorsan bence ıkısı arasında düşünürsek ıkıncısının modeli daha hoş çantasıyla bırlıktede cok şık
1. ayakkabı 1. çanta bence
Ben düğünümde 2 ayakkabı almıştım bir tane babet bir tanede yüksek topuklu nikahtan sonra yüksek topukluyu çıkarıp babet giymiştim
Tesekkurlerr
Ben yanima yedek dolgu topuklu alacagim ama babet giymeyecegim topukluya alisik bi insanm pek zorlancami sanmam tesekkurler
Bu arada benim adımda meltem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?