- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #151.381
Ins bebistendir canimBi sorum olucak cevaplarsaniz sevinirim bat 7 gun kala cok az kahverengi akintim oldun aradan baya bi zaman sonra yani ayni gunde bidaha geldi oda peceteyle sildiyimde farkediyodum bir iki defa sildikten sonra yine yok oldu sizce yine mi bu ay hamilelik sansimi kaybettim
Cevaplariniz için cook tesekur ederim insallah oyledir erken gebelik testi car ama daha 7 gun var biraz daha beklim mi kizlar
Zambak.zumbak.Canım yerleşme kanaması olabilir söylediklerin bunu gösteriyor. Ama sizi ümitlerdirmekte istemem.
Selam hicran nasılsın ? Efecik nasıl????
Bencede bekle bi iki gun kanama artmadigi surece biraz sabir lazimİnsallah ben yine de bi kaç gun daha beklim erken gebelik testim var evde suan kendimi zor tutuyorum yapmamak için cunku sonra çikmassa uzulurum
Zambak.zumbak.nickin ne kaa guzel begendim cocuklugumuzda oynadimiz bi oyunda geciyordu ama hatirlayamadim
evet evettTeşekkür ederim. YAĞ SATARIM BAL SATARIM.............................................ZAMBAK ZUMBAK DÖN ARKANA İYİ BAK.
gecmı
gecmıs olsun tatlım sımdı nasılll
hayırlı ramazanlar bu aradaa
Üzülme canım benim de geçen ay negatifti.Kizlar test yaptim negatif
Benim de dun geldi ama hafif kahverengiÜzülme canım benim de geçen ay negatifti.
Bu ay daha yapmadım henüz.
Ama bugün kahverengi akıntım geldi çamur gibi..
Benim koyu canım bakalım hayırdır inşallah..Benim de dun geldi ama hafif kahverengi
yogunn canım son demler artıkk benımde :))Hayırlı ramazanlar canım..
Biraz daha iyi sağolasın..
Senin nasıl geçiyor günlerin?
bence cok guzel .. benım gozumle o da bakıyosaadoru neden olmasin fahriyeden neyin eksikhem o cirki bi kari iyyy ne bulduysa onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?