- 12 Şubat 2015
- 6.530
- 15.969
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #151.341
bunu kımse kapmadan ben kapım en ıyısıo bıraz zor cıcım serenay cagatayla beraber
o kım?bunu kımse kapmadan ben kapım en ıyısı Eki Görüntüle 1561572
doru neden olmasin fahriyeden neyin eksikneden morallerımı bozuyosunn hayalciğim :)) belkım doncek dolascak en son benı alacak
sanada hayirli ramazanlarHayirli ramazanlar.
Kızlarrr bende hamile kalmak istiyorum.
Gebelik olusmasi icin akliniza ne geldiyse yaptim.
Bi buraya gelip yazışmadim simdi onu yapıyorum inşallahhhhhh bebislerimiz gelsinnnnn.......
Hayirli ramazanlar.
Kızlarrr bende hamile kalmak istiyorum.
Gebelik olusmasi icin akliniza ne geldiyse yaptim.
Bi buraya gelip yazışmadim simdi onu yapıyorum inşallahhhhhh bebislerimiz gelsinnnnn.......
sanada hayirli ramazanlar
bak iste esikligi bulmussun buraya gelmemissinkiins sanada ugurlu gelir bu topik sadece bi kac ark.kaldi bebegi olmayan ins onlarinda olacak hamile kalip bebegi olan kislar birakip gitti bizi neyse yeterki sizinde olsunda gelmezseniz glmeyin gelirsenizde daha ii olur
yasakimm cok gibar bir garisansanada hayirli ramazanlar
bak iste esikligi bulmussun buraya gelmemissinkiins sanada ugurlu gelir bu topik sadece bi kac ark.kaldi bebegi olmayan ins onlarinda olacak hamile kalip bebegi olan kislar birakip gitti bizi neyse yeterki sizinde olsunda gelmezseniz glmeyin gelirsenizde daha ii olur
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin.sanada hayirli ramazanlar
Canım 27 yaşındayım. Yaklaşık 4 yıllık evliyim. 2.5 yıldır bebek istiyorum. Sebebsiz KısırlıkINsallah cnm elimizden geleni yapalim .
Kendini tanıtirsan kac yasinda kac yillik evli kac yıldır cocuk istyrsun herhangi vir bir sorun var mi bidr nerelisin
Canım 27 yaşındayım. Yaklaşık 4 yıllık evliyim. 2.5 yıldır bebek istiyorum. Sebebsiz Kısırlık
Sebebini bulamadıkları için sebebsiz kısırlık demişler. Aslında bir sorun var ama bilimin yetersiz kaldığı durumSebepsiz kısırlık ne kizdeli
Sebebini bulamadıkları için sebebsiz kısırlık demişler. Aslında bir sorun var ama bilimin yetersiz kaldığı durum
Aklına gelebilecek her yöntemi denedim bi amuda kalkmadımBak cnm ilk sayfada bir kac kizmizin süreçleri uyguladıkları yontem var .
Sen neler yaptın mesela anlat bakalım. Ekesiklerin varsa söyleyimps:
Aklına gelebilecek her yöntemi denedim bi amuda kalkmadım
bak onu denemedimSilkeleme yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?