Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

o bıraz zor cıcım serenay cagatayla beraber:KK53:
bunu kımse kapmadan ben kapım en ıyısı
barA_arduy_fotoraflar_kiralk_aAk_ymer10.jpg

Hayirli ramazanlar.
Kızlarrr bende hamile kalmak istiyorum.
Gebelik olusmasi icin akliniza ne geldiyse yaptim.
Bi buraya gelip yazışmadim simdi onu yapıyorum inşallahhhhhh bebislerimiz gelsinnnnn.......
sanada hayirli ramazanlar:KK52:

bak iste esikligi bulmussun buraya gelmemissinki:KK53::KK16::KK16::KK16:ins sanada ugurlu gelir bu topik:KK68:sadece bi kac ark.kaldi bebegi olmayan ins onlarinda olacak hamile kalip bebegi olan kislar birakip gitti bizi :KK58:neyse yeterki sizinde olsunda gelmezseniz glmeyin gelirsenizde daha ii olur:KK16::KK16::KK16:

Hayirli ramazanlar.
Kızlarrr bende hamile kalmak istiyorum.
Gebelik olusmasi icin akliniza ne geldiyse yaptim.
Bi buraya gelip yazışmadim simdi onu yapıyorum inşallahhhhhh bebislerimiz gelsinnnnn.......

INsallah cnm elimizden geleni yapalim .
Kendini tanıtirsan kac yasinda kac yillik evli kac yıldır cocuk istyrsun herhangi vir bir sorun var mi bidr nerelisin

bak iste esikligi bulmussun buraya gelmemissinki:KK53::KK16::KK16::KK16:ins sanada ugurlu gelir bu topik:KK68:sadece bi kac ark.kaldi bebegi olmayan ins onlarinda olacak hamile kalip bebegi olan kislar birakip gitti bizi :KK58:neyse yeterki sizinde olsunda gelmezseniz glmeyin gelirsenizde daha ii olur:KK16::KK16::KK16:

:-)

yasakimm cok gibar bir garisan:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Back