- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #151.281
kız bende yazdım şimdi senin adına ama bende bulamadım,ama senin yazdığın birçok şeyi de buldumyaa ben bulamadım dedğin gibi yazdım
aynenkız bende yazdım şimdi senin adına ama bende bulamadım,ama senin yazdığın birçok şeyi de buldum
menude ne var cimcimemmYasakim gitti of ya ya bgun oric carpti aciktim ne bicim
Allah kabul etsin,bende niyetliyim ,2 gündür iyiydim bugün bende fenayım,Allah günah yazmasın böyle dedim diye ne diyeyim.Yasakim gitti of ya ya bgun oric carpti aciktim ne bicim
seviy seviy de acaba nickin farklımıydı o zaman diyeceğim ama ne alakaaynenbu kk beni sevmiy
menude ne var cimcimemm
evet farklıydıseviy seviy de acaba nickin farklımıydı o zaman diyeceğim ama ne alaka
oğğğ felekten bi gece desenePatlican domates sogan biber kozleycem canm birse yanina corba benm herif yok yanlizm o yuzden
Abooo emrahin anasindan sonra sevdgne fanfini fonfon yaptılar
sizin menu ne yamıkımmAllah kabul etsin,bende niyetliyim ,2 gündür iyiydim bugün bende fenayım,Allah günah yazmasın böyle dedim diye ne diyeyim.
buldum kız eski nickini ama bulurkende ağladım,senin hikayende bana çok benziyormuş be kuzumicanım benim üzülmeevet farklıydıbilinmeyen numaralar gibi fazlalığım vardı
yaşasın bekarlıkPatlican domates sogan biber kozleycem canm birse yanina corba benm herif yok yanlizm o yuzden
öyle yamıkımbuldum kız eski nickini ama bulurkende ağladım,senin hikayende bana çok benziyormuş be kuzumicanım benim üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?