Pur Blanca en beğendiğim kokusu kaç şişe bitirdim hatırlamıyorum... Kalıcı ,temiz ,insanı sıkmayan bir koku... Perveive birkaç kişi kalıcı değil demiş ama bana göre son derece kalıcı ve güzel beğendiğim diğer kokularından biri... Wish of love kullndım kokusu güzel ama hiç kalıcı değil,celebre de aynı şekilde... Far away çok kalıcı ama kış kokusu bana göre... Pur blanca kadar olmasada ıncandessence güzelce kalıcı... Windscape fiyatının uygun olmasının yanı sıra tam bir yaz kokusu ve bende kalıcı bunun erkeğinide kullandım Little black dress de kullandım oda güzel değişik bir koku bana göre... Küçük küçük renkli şişelerde en ucuz parfümlerinden ismini bilmiyorum onun sarı ve morunu kullandım orta kalıcılıkda ve güzel yaz için ideal olabilir...
far away bellayı kullanıyorum ben. testerını vermişlerdi bana.. resmen yapışmıştım kokuya aklımda yokken sipariş verdim. çiçeksi meyveli tatlı bir koku
İtalyan limonu,Çin çiçekleri ve Brezilya baharatlarından oluştuğunu söylüyorlar. tabi ki burada zevkler ve renkler klişesi devreye girdiğinden, fikrimi söylüyor ve çekiliyorum.. iyi alışverişler...
hanımlar mrb.avon temsilcilerine bir şey sormak istiyorum.avona sipariş verdikten sonra bir ürünü eksik girdiğimi farkettim.onu da ayrı sipariş larak ekledim.daha sevkiyata hazırlanıyor bile demedi.aynı kolide mi gönderir paketi yoksa 2 ayrı koli gelip ekstra kargo ücreti mi gelir?