• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi avon parfümünü alsam?

jasminej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
474
345
73
34
Bu ayki katalogdan far away bella, rare pearls yada treselle almayı düşünüyorum hangisini almamı önerirsiniz? Kokuları nasıl ve kalıcı mı?

far away bella biraz şekerli meyveli gibi
rare pearls daha çok çiçeksi bir koku. kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha çok orta yaşa hitap ediyor gibi. dior un pure poison parfümünü biliyorsan onu andırıyor.
treselle hakkında bilgm yok

treselle güzel. birde only imagine çok güzel kokuyor. kalıcılığı biraz da tenle alakalı oluyor bence.

ben treselle aldım eskiden beğenirdim arkadaşımda ilk kez kendim kullanıyorum. güzel bir kokusu var önerebilirim. kalıcılığı da iyi Bu arada sipariş verirken rare pearlse de baktım beğenmedim kalıcıda değil yani bileğimden uçtu hemen.

Rare pearls bence cok kalıcı tabi zevkler ve renkler tartışılmaz avon temsilcisiyim çoğu parfümü kullandım. treselle bana salatalık kokusunu andırıyor :(

Treselle şeftali gibi Bi meyve kokuyor bayılıyorum

Rare pearls bence cok kalıcı tabi zevkler ve renkler tartışılmaz avon temsilcisiyim çoğu parfümü kullandım. treselle bana salatalık kokusunu andırıyor :KK43:
zevkler ve renkler aynen burda devreye giriyor bencede. salatalık kokusu benzetmenize bayıldım doğrusu:p

Perceive hiç önermem bence şişesi güzel ama kendisi su gibi hiç koku falan yok

Kesinlikle incandessence buram buram çiçek kokuyor cok güzel..
hiç sıkılmayacagn bir koku sanki senin kokun gibi
Ne zaman sıksam soruyorlar..

far away bellayı kullanıyorum ben. testerını vermişlerdi bana.. resmen yapışmıştım kokuya:KK53: aklımda yokken sipariş verdim. çiçeksi meyveli tatlı bir koku
İtalyan limonu,Çin çiçekleri ve Brezilya baharatlarından oluştuğunu söylüyorlar. tabi ki burada zevkler ve renkler klişesi devreye girdiğinden, fikrimi söylüyor ve çekiliyorum..:KK59: iyi alışverişler...

Kişiye göre değişir elbette, saydıkların içinde treselle daha öne çıkıyor gibi ama "incandessence" i düşünmeni öneririm. :KK66:

Back