Çocuk Hastalıkları Hangi ateş düşürücü?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ben de aynen bu adımları uyguluyorum cocuklarimda. Calpol ibufen ve dolvene göre biraz daha hafif kalıyor di mi? Döven yarım saat içinde ateşi düşürürken Calpol bazen etkisiz kalıyor.

Ilık bi banyo yaptırmak daha doğru olur baktınız düşmüyor acile götürürsünüz fazla ilaca yüklenmeyn derm

Turuncu Calpol etkili ama .

Ben hep mor olanı kullandım. Bir bakayım yaş aralığına uygunsa eğer aklımda olsun. Teşekkür ederim

Mor bebekler için zaten , ricâ ederim :)

Arkadaşlar peki bunlardan hangisinin tadı ve kokusu daha hafif diğerlerine göre,?

Rica ediyorum buradan ilaç tavsiyesi istemeyiniz, ilaç tavsiyesinde de bulunmayınız.
İlaçlar eş dost tavsiyesiyle kullanılmaz, özellikle çocukların yaş, kilo, kronik hastalıkları göz önünde bulundurularak doktor reçetesiyle ilaç kullanmaları gerekir.

Hele de ortada alerjik bir durum varsa her ilaç kullanılmaz, lütfen doktora götürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…