• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ana kucağı daha iyi sizce fotoğraflı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
ADC310AB-EDE1-4939-A86E-772EE0C5278C.png
F41845DB-D1BE-422A-A349-81A715413B3E.png
Birinciyi her videoda görüyoruz zaten sosyal medyada
2. Olan peluş kenarları içindeki ince yastık çıkabiliyor daha dik konuma getirilip koltuk da olabiliyor sallanıyor sadece diğeri gibi katlanmıyor metal kısmı hangisi daha iyi olur karar veremedim

Son düzenleme:
Ben babybjörn alacağım üstteki model yani
Kuzenim kullandı çok hafif arabaya atıp parka bahçeye bile götürdü ve baya uzun süre kullandı ikinci tarz olanlar hantal görünüyor taşımak zor gibi sanki

Ben alttakinden kullanmıştım, çocuklar 7 kilo falan olunca sattım artık altı çökmeye başlamıştı ama baya işimi gördü. Fiyat farkı çoksa alttakini almanız yeterli bence

Ben babybjörn alacağım üstteki model yani
Kuzenim kullandı çok hafif arabaya atıp parka bahçeye bile götürdü ve baya uzun süre kullandı ikinci tarz olanlar hantal görünüyor taşımak zor gibi sanki
Evet ikinciyi taşımak zor katlanmıyor ama rahat görünüyor ikisi de sallanıyor kararsız kaldım

Ben alttakinden kullanmıştım, çocuklar 7 kilo falan olunca sattım artık altı çökmeye başlamıştı ama baya işimi gördü. Fiyat farkı çoksa alttakini almanız yeterli bence
Diğerinde de çökme oluyor mu içine acaba taşıma kapasitesi 12 kg yazıyo alttakinde 1. 1300 falan diğeri 600 falandı herhalde

Birincisi babybjörn değil di mi? Benzeri.
Ben iki çocuğumda da Fisher price kullandım. Büyük kızım 10 kg. Zaman zaman kardeşini kıskanıp hala ana kucağına yatar. Sizdeki 2. Modele benziyor. Manuel sallanıyor.

Birincisi babybjörn değil di mi? Benzeri.
Ben iki çocuğumda da Fisher price kullandım. Büyük kızım 10 kg. Zaman zaman kardeşini kıskanıp hala ana kucağına yatar. Sizdeki 2. Modele benziyor. Manuel sallanıyor.
Babyjörn değil muadili ikisi de manuel sallanıyo birinci çok gördüğüm model taşıması kolay katlandığı için ikinci de çok rahat görünüyor peluşlu ince yastığı bar içinde karar veremedim

Ben olsam beyazı alırdım.

Sadece görünüş olarak yorum yaptım. Hiç anlamam bu işlerden.

Biz almamıştık zaten böyle bir eşya.

Babybjörn kesinlikle. Oyuncaklı olan alınmalı, oyuncaksız model bebeğin ilgisini çekmeyebilir. Ben çok rahat ettim. 13,5 kg ya kadar kullanılabiliyor. Bebeğim 19 aylık, tabi ki anakucağı zamanını geçti artık koşuyor oynuyor ama bunda uyutabiliyorum. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Diğerinin kullanım ömrü bence çok kısa olur

Back