Hangi Altına yatırım yapılmalı?

Aysoho

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
207
8
Geçen gün bi konuda belirtmiştim. Eşim kuyumcudur soru sorabilirsiniz diye. Yatırım yaparken sizleride uyarayım ki yanlış yatırım yapmayın. Yatırımınızı cumhuriyet altını, çeyrek altın veya banka altın hesapları üzerinden yapın. diğerleri zarar uğratır.

Eşim detaylı şekilde kendi ilgilendiği sitesinde yazdı okumak isterseniz göz atabilirsiniz.

Hangi altına yatırım yapılmalı?

Son düzenleme:
eşim daha bugün sitede kuyumcumu yoksa banka altın hesabımı daha avantajlı onunla ilgili yazı yazdı bakabilirsiniz oradan. Benim size tavsıyem bankadır. avantajı inciği cinciği hepsini yazmış ztn. Bankadan almak istemiyorsanız cumhuriyet altını veya çeyrekten şaşmayın :) bileziğe girmeyin.

altın uzun vadede en güvenilir limanlardandır. Ama fiziksel altının kazancı daha azdır çünkü aldığımız kuyumcu da bunun üzerinden kar sağlamaktadır.

altın uzun vadede en güvenilir limanlardandır. Ama fiziksel altının kazancı daha azdır çünkü aldığımız kuyumcu da bunun üzerinden kar sağlamaktadır.

inanın artık bu tür yatırım altınlarında kar aramıyo kuyumcular. Kar 1 2 lira birşey ztn kar. Gelen müşterilerde pazarlık yapıyor artık:) Müşteri kazanma adına çoğu kuyumcu giriş fiyatına veriveriyor. Uğraşmak ta istemiyorlar 2 lira için.

Son düzenleme:
inanın artık bu tür yatırım altınlarında kar aramıyo kuyumcular. Kar 1 2 lira birşey ztn kar. Gelen müşterilerde pazarlık yapıyor artık:) Müşteri kazanma adına çoğu kuyumcu giriş fiyatına veriveriyor. Uğraşmak ta istemiyorlar 2 lira için.

o zaman bu alım satımda kuyumcunun karı noluyor? Yani sonuçta kuyumcu da bir tüccar geçimini alım satımdan kazanması gerekiyor öyle değil mi?

o zaman bu alım satımda kuyumcunun karı noluyor? Yani sonuçta kuyumcu da bir tüccar geçimini alım satımdan kazanması gerekiyor öyle değil mi?

Eşim kuyumculuk yapıyor ona istinaden yazıyorum. Bende yardıma gidiyorum bazen. Yani o sebeple yazdım. Günde satılacak 2 3 tane çeyrek altından edilecek bir kaç liralık kâr ile dükkan dönmez. Takı ürünlerinden kâr ediliyor.

Sayın üyeler,
Kişilerin yatırımları etkileyici nitelikte yorum ve tavsiyede bulunması, yönlendirmesi, yeni spk yasalarına aykırıdır.

ortada bir tahmin söz konusu değildir. İnsanların yanlış bildiklerini düzeltme adına bilgilendirme vardır :KK66:

22 ayar işlenmemiş bilezik için ne düşünüyorsunuz peki onda da zarar edilir mi

X