Hangi alanda yüksek linsans...

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Arkadaşlar iktisat fakültesi mezunuyum. Aslında hep edebiyat, psikoloji ya da iletişim gibi bölümleri okumayı istemiştim ama olmadı. Şimdi başarabilirsem yüksek lisansı bunlara benzer bir alanda yapmak istiyorum. Bir taraftandan yönetim ve organizasyon, insan kaynakları yönetimi bölümlerinde gözüm kalıyor. Bir taraftan radyo ve televizyona ilgi duyuyorum.Çok kararsızım.
Siz ne önerirsiniz?

Öncelikle Merhaba bende yüksek lisans yapıyorum. Ama ben devamında doktorada düşünüyorum. Sana şu seç bunu seç diyemem ama bana kalırsa Yüksek lisansı ne için yapacağına karar ver. Eğer akademisyenlik için istiyorsan tamamen yatkın olduğun çalışmaktan zevk duyacağın bir alanı seç. Yok eğer ileride özel sektörde çalışacksan senin aranırlığını artıracak alanlara yönelebilirsin. Nacizane benim fikirlerim bunlar. Allah yolunu açık etsinn

Nihavene çok teşekkür ederim yanıtın için. Akademik kariyer için yüksek lisans yapmak istiyorum. Başarılı olabilirsem doktorayı da ayrıca istiyorum. Sen hangi alanda yüksek lisans yapıyorsun canım? Ales dışında bir de yabancı dil sınavına mı girdin? Bilgi verirsen çok mutlu olurum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…