• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi akilli telefonu almaliyim

zeliha52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
230
20
118
Merhaba ben yeni telefon almak istiyorum.kamera cozunurlugu yuksek genis ekran ozellikleri guzel şık zarif bi telefon istiyorum.note 3‚htc‚iphone bakiyorum lg de var ama hic kullanmadim daha once.fiyat onemli degil isteklerime yetebilecek bi tel olsun yeter.

Merhaba ben yeni telefon almak istiyorum.kamera cozunurlugu yuksek genis ekran ozellikleri guzel şık zarif bi telefon istiyorum.note 3‚htc‚iphone bakiyorum lg de var ama hic kullanmadim daha once.fiyat onemli degil isteklerime yetebilecek bi tel olsun yeter.

kimse yokmuuuuu

note 3 ve s5'in ekran çözünürlüğü çok yüksek.
ikiside güzel. birini seçersin, fiyatları çok yakın zaten.

Mobil cihazlar ayrı bir ilgi alanı olan bir kişi olarak sana LG g2 öneririm, geçen sene çıkmış ama epey sene kullanılabilecek çok net ve en hızlı android telefonlardan biri.Daha yeni nesil ve bir tık daha şık bir telefon istersen HTC M8 alabilirsin, uzun seneler memnun kalacağından şüphem yok.Fiyatı LG g2 ye göre epey yukarıda tabiki, artık senin alım gücüne kalmış bir şey.HTC m8 i diğer telefonlara göre nispeten daha az insanın elinde görürsün ama mükemmeldir:)

kesinlikle HTC one serisi diyorum şikayetçi olanı görmedim

Bu aralar ben de takıldım buna. Bir de internet yasakları falan ben twitter'a çok giriyorum bu sene sinir oldummmm yasaklar yüzünden. arkadaşımın telefonunda bir program vardı onunla istediği herşeye giriyordu onu çalıştıracak bir telefon arıyorum bilen var mı kızlar? Bir daha yasaklanırsa girebilmek istiyorum istediğim siteye :(

burası takibimde kalsın,bende düşünüyorum bu aralar.. kendi telim bozulunca eşim doğum hediyesi alır diye ummuştum nerdeee evdeki nokianın eski serilerinden 2600 (yine benim eski telim aslında) kakaladı bana...neyse iş görüyor en azından diyip ses etmiyordum..ama artık benimde bi akıllım olsun istiyorum ;)

yeni nesil bütün telefonlar teknolojik olarak rekabet içinde.hepsinin özellikleri yabana atılamayacak kadar önemli.
teknolojiyi takip edip her telefonu deneyecek şansım olmadı fakat ben 2 yıldır sony xperia marka bir akıllı telefon kullanıyorum ve hiç bir şikayetim yok. ne darbeler atlattı boyumca yüksekten yere de çakıldı tıkır tıkır işliyor. sony benim gibi sakar kullanıcılar için tasarlamış adeta :KK22:

Hemen hemen bütün markaların iyi tlf larnı kullandım. En son ıphone alcam dedim yeter canıma tak etti artık bıktım donmalardan filan :KK12: Kamera zariflik şıklık hepsini ıphone da buldum. Şu an ıphone 5s kullanıyorum. Alalı uzun bi süre olmadı ama keşke daha önce alsaymışım diyorum..

eğer alım gücün varsa LG g3 32 gb .pili 3000 amper yani şarjı günümüz akıllı telefonlarına göre çok çok çok iyi gidiyor.pilini çıkarma şansın var.kablosuz şarj özelliği var.16gb da 2 32 de 3 işlemcili olduğu için 32gb daha hızlı ve hiç kasmıyor.

Htc one m7 kullaniyorum memnunum.şimdi m8 i çıktı onun boyutu az daha büyük ve kamera özellikleri çok iyi

Back