standlı ağda seti alıcam hangi markayı tech etmeliyim? depilissima çok övülüor burda ama parası tuzlu biraz, bi sitede vivolun;
dört kartuş ağdası +
standlı ısıtıcısı+
temizleme yağı +
ağda bezi 55 tl toplam.kargo ucretini onlar karşılıyor. anlayanlara soruyorum bu fiyat nasıl indirimli mi?
kıl tüy ekonomi dinlemez canm . sen deplissimadan şaşma ve ağdalarından başka ağdada kullnama ben tanaçanın ağdasından başka hiç bir ağdadan memnun kalmadım hele vivet markasını asla kullanmayın çoğaltıyo sanki ama tanaçan çıkış süresini çok çok uzatıyo bnce ağda ısıtıcı setide kalitelidir sir ağdaları gibi
kıl tüy ekonomi dinlemez canm . sen deplissimadan şaşma ve ağdalarından başka ağdada kullnama ben tanaçanın ağdasından başka hiç bir ağdadan memnun kalmadım hele vivet markasını asla kullanmayın çoğaltıyo sanki ama tanaçan çıkış süresini çok çok uzatıyo bnce ağda ısıtıcı setide kalitelidir sir ağdaları gibi
vivol satışları çok iyi gidiyormuş ben depillisimayı da kullanmadım zaten daha önce hangisi iyidir kötüdür hiç bir bilgim yok bu konuda.depilissima buna benzer bi set herşeyi içinde 100tl buluyor.