Saç Rengi ve Saç Boyama hangi açıcıyı kullanmalı??

naranjah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
72
0
36
İstanbul
saçlarımın rengini açmak istiyorum ama hangi marka açıcıyı kullansam karar veremedim. daha önce paletteyle açtım ama hem çok yıprattı hem de turuncu yaptı. daha sonra lorealin açıcı etkili sarı boyasıyla boyadım o hiç değişiklik yapmadı. bugun parfumeride garnier, koleston gördüm ama hangisini alsam karar veremedim??*

palette açıcıdan uzak dur aman ALLAHIm resmen bir saç faciası oluyor okadarki asidinden öleceğim lorealda faydasız morfose diye bir açıcı var beyaz onu al ve evde kendin aç hiç asitli değil benim cildim hassas olduğu halde gram yakmadı miss gibi açıldı saçım siyahtan

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 288390 2 arkadaşın gelsin heryere aynı anda bu karışımı sürsün yoksa yarım yamalak açılır uçlardan başlarsan daha iyi canımyoksa tepen çok acılır iğrenç en son tepe son 3dakika yoksa sapsarı olur doğal saç rengindir orası saçını 10dakika tut hemen saçının renk tonuna göre açar benim siyahtan kahveye dönünce hemen yıkadım boyada vurmya gerek kalamdı bilgin olsun

ayrıca saçını örtme açıcı vurduğunda bağlamda saçını yakıyor açık bırak ve tara bir kez.siyahtan döndüğüm resmide ekledim.

Son düzenleme:
ben ıgorayı onerırım..ben kendı saclarımı ıgorayla evde actım..bı hata edıp kahve dıe bı boya aldım resmen sıyah olduve aldık oryalı actık..aldıgım acık oryaldı ve ıkı olcek verdı adam ama surerken ıyıce yedırmen gerekıyo ve benım saclarım omzumda ve gur o ıkı olcek ucu ucuna yettı..ben 3 olcek dusunmustum ama adam yeter bu sana dedı ve bende bı bıldıgı vardır dedım almadım..

tesekkür ederim peki bu ürün nerelerde satılıyor acaba?

kozmetikçide vardır canım 10tl şöyle söylüyeyim BEYAZ VE MAVİ olanı var SAKIN MAVİ OLANI ALMA.... ASİDİ YÜKSEK bütün saçın yanar beyaz olanı al saçın yanmaz
çokta bekletme sürekli aynaya bak hemen açılıyor kafa derine vurmadan boyasınalr benim özensiz boyandı ama yinede güzel. dediğim gibi 2 kişi aynı anda başlayacak boyamaya uçlardan tek kişi yetişmez hemen açtığı için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…