Doktorum Prof. Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm bugün. Yoğun araştırmalarım sonucunda :) en sonunda :)) Ne kadar çekinsemde yanında rahat ettiğim ilk doktor oldu. İyi bulmuşum sizi :) buradan da teşekkür etmek istiyorum. Randevumu aldım. Bir süre iş için buralarda olmicam ama geldiğimdee kavuşuyorum istediğime :)) Detayları burdan yazcam herkese iyi akşamlar:)
Doktorum Prof. Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm bugün. Yoğun araştırmalarım sonucunda :) en sonunda :)) Ne kadar çekinsemde yanında rahat ettiğim ilk doktor oldu. İyi bulmuşum sizi :) buradan da teşekkür etmek istiyorum. Randevumu aldım. Bir süre iş için buralarda olmicam ama geldiğimdee kavuşuyorum istediğime :)) Detayları burdan yazcam herkese iyi akşamlar:)
Handans81 Karar verenler kervanına hoşgeldin Hayırlı uğurlu olsun :)) İnşallah sonrası istediğin ve dilediğin gibi olur. Tarih göremedim yazdın da gözden mi kaçırdım acaba? sevgiler
tarihimiz asagi yukari ayni dusecek sanirim umarim kotu sonucla karsilasmayiz simdiden sana da hayirli olsun melulular :)
Handan81 kullanıcı adı ile Meme büyütme ....
duygusalduygu kullanıcı adı ile burun ....
melekmelek91 ile liposuction ...
artarta ile yeniden burun ...
Sırada neren var ?
Hadi güzelim hadi ...
Handan81 kullanıcı adı ile Meme büyütme ....
duygusalduygu kullanıcı adı ile burun ....
melekmelek91 ile liposuction ...
artarta ile yeniden burun ...
Sırada neren var ?
Hadi güzelim hadi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?