handans81 Meme Büyütme GERİ SAYIM :))

handans81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
10
0
0
İstanbul
Doktorum Prof. Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm bugün. Yoğun araştırmalarım sonucunda :) en sonunda :)) Ne kadar çekinsemde yanında rahat ettiğim ilk doktor oldu. İyi bulmuşum sizi :) buradan da teşekkür etmek istiyorum. Randevumu aldım. Bir süre iş için buralarda olmicam ama geldiğimdee kavuşuyorum istediğime :)) Detayları burdan yazcam herkese iyi akşamlar:)

Kararınız hayırlı olsun Çok mutlu olacagınız bir sonuç olsun inşallahhh... Çok güzel haberlerle aramıza bekliyoruuzzz

hayırlı olsun evet bi kişi daha ikizciklerine kavuşmak üzere tekrar tekrar darısı başımaaaa yorumları bekliyoruzzz :)

herkese tek tek teşekkür ediyorum ve öpüyorum :)) sanırım bu konuda en çok sevgilim mutlu olacak heheheh ameliyata daha var ama ben heyecanımı paylaşmaya devam edicem buradan :))

Handans81 Karar verenler kervanına hoşgeldin Hayırlı uğurlu olsun :)) İnşallah sonrası istediğin ve dilediğin gibi olur. Tarih göremedim yazdın da gözden mi kaçırdım acaba? sevgiler

Handans81 Karar verenler kervanına hoşgeldin Hayırlı uğurlu olsun :)) İnşallah sonrası istediğin ve dilediğin gibi olur. Tarih göremedim yazdın da gözden mi kaçırdım acaba? sevgiler

Ocak ilk haftası diyebiliyorum çünküü iş durumlarından dolayı çok yoğunum toplantılar gezmeler falan nete gircek vaktim bile olmuyor :/ amaaa girdikçe yazmaya devam etçem. Umarım herkes iyidir. Bekleyin beni :)))

tarihimiz asagi yukari ayni dusecek sanirim umarim kotu sonucla karsilasmayiz simdiden sana da hayirli olsun melulular :)

işler çok yoğuunn ama sonunda ameliyat günümü aldım kızlar 9 ocak :)) ameliyat masasından kalkıp iyileştğim gibi buradan tecrübelerimi yazcam :)) sevgilimin doğum gününden 1 hafta öncesi güsel bir hediye olcak hahah. iyi yıllar herkeseee

Gönlünce istediğin gibi olsun herşey yaşayacağın bu süreçte sağlıkla geçir inşallah hayırlı olsun

Handan81 kullanıcı adı ile Meme büyütme ....

duygusalduygu kullanıcı adı ile burun ....

melekmelek91 ile liposuction ...

artarta ile yeniden burun ...

Sırada neren var ?

Hadi güzelim hadi ...

zehir hafiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…