• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar merhaba bebeğimin hareketleriyle ilgili bilginize ihtiyacım var acil 🤦🏼‍♀️

nursu keles

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
89
13
3
29
Kızlar, Şu an 33 haftalık hamileyim ve uzun zamandır 2 ay falan bebeğimin hareketlerine dikkat ediyorum sürekli sol tarafta kıpırdıyor daha sağ tarafta tekme ya da hareket hiç hissetmedim. Ama başka hamilelerden duyuyorum karnında bebek dönüyor falan bi sağ tarafta tekmeliyor ertesi gün sol tarafta tekmeliyor. O yüzden açıkçası endişelendim doktoruma bir dahaki kontrolümde soracağım ama şu anda da gözüme neden normal mi diye uyku girmiyor 🤦🏼‍♀️ bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan varsa lütfen yorum yazsın :(

Bebek sabit aynı duruyordur. Yon olarak çok değiştirmiyordur. Büyüdü ya bir de. Yer de kısıtlı. Ondandır. Bacaklar da haliyle aynı yerde kalıyordur. Hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur. Yönü çok da fark etmez canım ☺️

Kızlar, Şu an 33 haftalık hamileyim ve uzun zamandır 2 ay falan bebeğimin hareketlerine dikkat ediyorum sürekli sol tarafta kıpırdıyor daha sağ tarafta tekme ya da hareket hiç hissetmedim. Ama başka hamilelerden duyuyorum karnında bebek dönüyor falan bi sağ tarafta tekmeliyor ertesi gün sol tarafta tekmeliyor. O yüzden açıkçası endişelendim doktoruma bir dahaki kontrolümde soracağım ama şu anda da gözüme neden normal mi diye uyku girmiyor 🤦🏼‍♀️ bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan varsa lütfen yorum yazsın :KK43:
Senin aklındaki ne onu de bize 🧐 korktuğun ihtimal verdiğin şey nedir seni uyutmayan ?
Çünkü bebeğin hareket etmesi güzel birşey. Ben niye bugün hiç kıpırdamadı diye sağlık ocağına gittiğimi bilirim kalbini dinlemeye.
Hareket ediyor mu ediyor. Rahat ol sen.

Senin aklındaki ne onu de bize 🧐 korktuğun ihtimal verdiğin şey nedir seni uyutmayan ?
Çünkü bebeğin hareket etmesi güzel birşey. Ben niye bugün hiç kıpırdamadı diye sağlık ocağına gittiğimi bilirim kalbini dinlemeye.
Hareket ediyor mu ediyor. Rahat ol sen.
Anlıyorum tabiki hiç hareket etmemesi daha korkutucu fakat sürekli aynı yerde olunca niye dönmüyor bi sorun varda ondan mı dönemiyor diye endişeleniyorum bende ama inşallah hiçbir sorun yoktur ve bu doğal, olağan bir şeydir

Bebek sabit aynı duruyordur. Yon olarak çok değiştirmiyordur. Büyüdü ya bir de. Yer de kısıtlı. Ondandır. Bacaklar da haliyle aynı yerde kalıyordur. Hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur. Yönü çok da fark etmez canım ☺️
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi hiçbir sorun yoktur hareket hissediyorum çok şükür yalnızca hamilelliğim boyunca hep aynı tarafta hissettim ve inşallah normaldir bu da 🤲🏻🙂

Ya bi ara benimki de sol tarafımda poposu dışa doğru yüzü içe doğru çok oturdu. Orası çıkıntılıydı. Hatta göbeğimin o kısmı daha sarkık gibi kaldı. Hareketler hep sağdayd. ☠️

Hımm bu konuda bilgim yoktu ama inşallah normaldir her şey yolundadır
Sağda olması kötü bişey değil ki, o bölgede daha az hissetmenin sebebi o olabilir diye olasılık olarak söyledim. Bidaha doktora gittiğinde sorarsın bu bölgede hareket hissetmiyorum plasentam nerede diye söyler zaten ultrasondan görüp :-3

Back
X