ben fiziki altın da çok birikitirdim, banka hesabında da. aslında kedimi bildim bileli hep birikim yaptım. epey birikince fiziki altınlara ara verdim, onları düğün-doğum hediyesi olarak yapmıştım. cumhuriyet, yarım, çeyrek, gram. yakınlığa göre takarım artık. banka hesabımdan gram almaya devam ediyorum. altın fırlayınca miktarı azaltsam da, tamamen kesmedim. en azından her ay 2 gr aldım. bir yandan da döviz hesabıma attım. TL olarak da fon hesabı açtım. düğün yaparken fonların büyük bir kısmını bozdum, çeyizimi düzdüm. çok şükür borçsuz evlendim. altın alıyorsan hesabını iyi yapıp, sıkıştığında bozmamak şartıyla yap derim. büyük küçük hedeflerin olsun. tutumlu olup, kenarında TL tut ki, ilk olarak aklına hemen altınlar gelmesin. unut onları unut, yok öyle altın
eviniz hayırlı olsun, rabbim ödeme kolaylığı versin. bankadan gram alsan, bozmak zorunda kalırsan makas farkı olmuyor. arada sadece kuruşlar oynuyor. fiziki altında ise çeyrekte 5-6 lira fark var.Doğru demissin canım kisa vadede bozdurmamak en güzeli ama şartlar
Ben dort buçuk yıllık evliyim iki yaşında kızım var kiraya evlendik
Allaha bin sukur ev aldık on yıl kredi iki yılı bitti . Kaldı sekiz yıl ama çocuk da olunca pek kenarda kalamiyor para ekstra bir ihtiyaç çıkıyor, kredi borcu derken ama buna sukur Allaha hep sukur ediyorum çocuk küçükken bişeyler yapmak lazım büyüyünce masrafı da istekleri de artacak
Allah herkese kolaylıklar versin. Sana da Bol bol yatırım birikim versin :)
insallah insallahbereketli olsun, devamı da tez zamanda gelsin inşallah
eviniz hayırlı olsun, rabbim ödeme kolaylığı versin. bankadan gram alsan, bozmak zorunda kalırsan makas farkı olmuyor. arada sadece kuruşlar oynuyor. fiziki altında ise çeyrekte 5-6 lira fark var.
yoğunluktan takip edemedim canım yazaten altında alamadım
sağol canım :)bencede bak sonra insan gerçekten pişman oluyor.birikim bu devirde şart.kusur bakmayın rapor yazamadım.Oyy kolaylar gelsin canım ben de çok harcama yaptım ama biraz suçluluk hissedeyim diye bi uğrayıp bakayım dedim
Sen benim yanımda olsan altınnn... Altınnn.... Dersinpınar bana ver gazı :) ama bende elime geçen 10,5 ,20 tl yi köşeye attım kasımın 15 ine kadar devam edeceğim.bi çeyrek alacağım inşallah.
Ben onu fırsata çrvirdim zaten... Eski tarihli 203 idi yeni tarihli 208. Hemen bi yeni tarihli aldı. Şimdi yeni tarihli 210 mu 211 mi ne :)altın geçenlerde 2 ünde ne biçim düştü sanki eriyordu şimdi tekrar yükseldi.fiziki altın hiç bir zaman zarar değil bence.hem görsel olark hemde ilerde elimize yapışır.şiimdiden depolaylım :)
canım bildiğim kadarıyla hatam varsa yzsınlar ama 2016 harici eskiye giriyor şu anda zaten 2016 bitince oda eski olacak.bence eski tarihli daha mantıklıBen onu fırsata çrvirdim zaten... Eski tarihli 203 idi yeni tarihli 208. Hemen bi yeni tarihli aldı. Şimdi yeni tarihli 210 mu 211 mi ne :)
sorma yaa elim başka şeye gitmiyor dur bi dolarıda düşüneyimmSen benim yanımda olsan altınnn... Altınnn.... Dersin
Öyle zaten. Ne bileyim annemden kalma alışkanlık o da ikide bir yeni tarihli alırdıcanım bildiğim kadarıyla hatam varsa yzsınlar ama 2016 harici eskiye giriyor şu anda zaten 2016 bitince oda eski olacak.bence eski tarihli daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?