• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar çok saçma geldi bana bi bakar mısınız lütfen

nazloz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
112
31
18
25
Üç haftadır deliler gibi hamilelik belirtileri yaşıyorum. Göğsümde nokta noktalar bile var, sabah bulantıları ve tüm hepsi. 23 yaşında bir aylık evliyim, bebek düşünmezken yaşadım bunları . Evdeki ilk gebelik testim negatif, ikinci bugün yaptığım ise biri silik olmak üzere pozitifti. Hastaneye gittim bir sevinçle, eşimle…. Kan alındı, direkt negatif diye sonuç çıktı! Değer falan yazmıyor! Böyle bir şey olabilir mi mahvoldum eşime mahçup kendime de çok kızgın hissediyorum… evdeki erken gebelik testiyle pozitif görüp kanda negatif gören, hamile olduğunu öğrenen var mı? Hayır bir de ilk defa yaşadığım şeyler bunlar…

Üç haftadır deliler gibi hamilelik belirtileri yaşıyorum. Göğsümde nokta noktalar bile var, sabah bulantıları ve tüm hepsi. 23 yaşında bir aylık evliyim, bebek düşünmezken yaşadım bunları . Evdeki ilk gebelik testim negatif, ikinci bugün yaptığım ise biri silik olmak üzere pozitifti. Hastaneye gittim bir sevinçle, eşimle…. Kan alındı, direkt negatif diye sonuç çıktı! Değer falan yazmıyor! Böyle bir şey olabilir mi mahvoldum eşime mahçup kendime de çok kızgın hissediyorum… evdeki erken gebelik testiyle pozitif görüp kanda negatif gören, hamile olduğunu öğrenen var mı? Hayır bir de ilk defa yaşadığım şeyler bunlar…
Erken gebelik hep doğru olmaz benim de tam tersi erken gebelik negatif kaset test silik yarın kan vercm

Bu ara testler de sıkıntı var sanırım bende de yalancı pozitif çıktı. Birde siz ne kadar kafama takmadım ilk desenizde vücudumuz böyle tepki veriyor. Bu arada geç döllenme bile olabilir regl olmazsanız biraz daha bekleyin öyle kan verin. Uygulama üzerinden mi yumurtlamanızı takip ediyorsunuz?

Bu ara testler de sıkıntı var sanırım bende de yalancı pozitif çıktı. Birde siz ne kadar kafama takmadım ilk desenizde vücudumuz böyle tepki veriyor. Bu arada geç döllenme bile olabilir regl olmazsanız biraz daha bekleyin öyle kan verin. Uygulama üzerinden mi yumurtlamanızı takip ediyorsunuz?
Bu belirtileri yaşıyorum diye başladım araştırmaya.. yalancı pozitif nasıl oldu sizde, uygulama üzerinden takip ediyorum, bugün bu durum gerçekten şok etti beni

bir hafta önce aynı şeyi yaşadım iki tane erken gebelik testinde pozitif gösteriyordu kan verdim negatifti sonra hastalandım zaten. Erken gebelik testleri yanıltıyor en iyisi kaset testler.

bir hafta önce aynı şeyi yaşadım iki tane erken gebelik testinde pozitif gösteriyordu kan verdim negatifti sonra hastalandım zaten. Erken gebelik testleri yanıltıyor en iyisi kaset testler.
Daha sonra kaset testi denediniz mi iki pozitiften sonra peki teyit etmek amacıyla

Bu belirtileri yaşıyorum diye başladım araştırmaya.. yalancı pozitif nasıl oldu sizde, uygulama üzerinden takip ediyorum, bugün bu durum gerçekten şok etti beni
Testte silik pozitif gördüm arkasından hemen regl oldum ama çok şiddetli ağrıyla beraber oldum kan versin 5 çıktı negatifti😔 uygulamadan takip etmenizi önermem canım yanlış çıkartabilir. Reglinizin başladığından itibaren 14 ve 15 günler genelde yumurtlama zamanı oluyor onu dikkate alarak gün aşırı ilişki yaşayın o zaman tutma ihmaliniz yüksek olur geçmiş olsun 🧚🏻‍♀️ testlere güven olmadığını birkez daha görmüş oldum 🤦🏼‍♀️

Sabah bulantilari gebeligin 10.haftasinda basliyor. Erken gebelik belirtileri ise regl belirtileri ile ayni: kasık agrisi, gogus hassasiyeti, bel agrisi, siskinlik vs.

ESe niye mahcup olundu onu anlamadim, yanlis alarm der gecersiniz. Olur bazen boyle...
15 yillik evli, 3 cocuk annesi, bir de dusuk tecrubesi olan bir ablaniz olarak onerim; pozitif test gorunce hemen "hamileyiiim" diye eşe-etrafa soylememek, test hatali oluyor, kimyasal gebelik oluyor vb. Bin turlu hali var. Suphelenirseniz adet gecince en basitinden bi saglik ocagi isi cozer 😉
Mutluluklar

Kanda hayli hayli pozitif çıkar demiştim..
Bende öyle demiştim bir hevesle gittik eşimle ama negatifti.Bizde istiyoruz ama olmuyor iki kürtajla sonuçlandı .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok taktım , üzüldüm,ağladım,ilaçlar kullandım,iğneler oldum ,ovülasyon takibi yaptım,koca karı ilaçlarını soğan kürüdür hayıt tohumudur içtim olmadı olmayınca olmuyormuş. Evliliğime yansıdı hergün eşimle tartışıyor olduk zorlamanın manası yokmuş.Sana naçizane tavsiyem takmamak ve akışına bırakmak biliyorum zor ama öyle yapmaya çalışıyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🤲

Canim oncelikle uzme kendini. Bunda mahcup olunacak bir sey yok. Gec dollenme olabilir, ben 1 cocuk annesiyim. Ama 2,3 cocuklu daha deneyimli ablalarimiz daha ayrintili seyler soyler sana. Boyle olupta sonradan 1 hafta kadar gebe oldugunu ogrenen arkadasim oldu. Gec dollenme de olabilir, olursa test tekrari yap ve en onemlisi canini uzme. Cunku rahmimizi stres asiri etkiliyor. Allah gonlune gore versin insallah ❤️❤️

Sabah bulantilari gebeligin 10.haftasinda basliyor. Erken gebelik belirtileri ise regl belirtileri ile ayni: kasık agrisi, gogus hassasiyeti, bel agrisi, siskinlik vs.
Bulantılar 6.cı haftada başlar ve 12.ci haftada istisnalar harici çoğu kadın'da biter, kalp atışı ile birlikte bulanti başlar 10.cu haftaya kesinlikle kalmaz...

Bulantılar 6.cı haftada başlar ve 12.ci haftada istisnalar harici çoğu kadın'da biter, kalp atışı ile birlikte bulanti başlar 10.cu haftaya kesinlikle kalmaz...
Nerden kaniata vardiniz boyle biseyi kesin diyosunuz bide hay allahim kendi yasamasam etrafimda gormesem acaba benmi anormeldim diyicem:))

Back