• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlaaar finansal danışmanınız ayağınıza geldi!! Bireysel emeklilikle ilgili sorular buraya📊💵🪙💳

demet osmancik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
31
26
3
35
Güzel hanımlar ben Agesa Hayat Emeklilik’te Birikim Ve Güvence Danışmanı’yım. Buraları biraz ihmal etmiştim ve döndüğümde gördüm ki mesaj bölümüm sizlerin sorularıyla yıkılmış❤️❤️ Bende istedim ki buradan bir konu açayım hep beraber konuşalım, bir faydam olacaksa da bu başlık altından ilerleyelim☺️ Bes, dolar birikimli vergi iadeli hayat sigortası fonlar getiriler piyasa ve sistem getiri karşılaştırması.. Ne istersen sor atış serbest😃

Ben başlıyorum o zaman 😄 bebeklere bes açmak mantıklı mı ? Farz edelim ki açtık. Hangi fonlar daha mantıklı oluyor ? Ya da altın, döviz olarak mı bırakmak daha mantıklı uzun vadelide ? Ben 1 yaşımdaki kızıma açmayı düşünüyorum. 18-20 yaslarında kullanabileceği sekilde… açtıktan sonra nelere dikkat etmek gerek, ne yapsak daha karlı oluruz ?

Back