Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımeli kokusu önerisi
- Konu Sahibi Cac
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hanımeli parfüm kokusu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Tam anlamıyla hanımeli mi kokuyor?Burberry- London hanımeli notası var bakabilirsiniz
Fresh hanımeli mi şekerli hanımeli mi
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Şekerli nota mı Fresh nota mı? LondonHanımeli dedimmi Burberry London derim bende birde este lauderin modern muse parfümü var fakat London daha belirgin hanımeli kokar
- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Şekerli değil daha çok ciceksi fresh değil yoğun kremsi ciceksi kokar baya kalıcıdır.Şekerli nota mı Fresh nota mı? London
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Ben çiçek ama Fresh kokan bıseye taktım yaŞekerli değil daha çok ciceksi fresh değil yoğun kremsi ciceksi kokar baya kalıcıdır.
Aslında duş kokusu arıyorum da gidip anlatınca suratıma duş kokusu derken? dıye bakıyorlar
Anlatamıyorum arkadasım dus kokusu derken' i biraz daha acamam acıklayamam bılmıyorum duştan yeni cıkmıs gibi kokmak istıyorum
Fresh değil şekerli hiç değil Bana göre çok yoğun bi koku.. Rahatsız edici değil güzel aslında ama bende oturmadı, anneme verdim Parfümeride denemeden alınmamalı kesinlikleTam anlamıyla hanımeli mi kokuyor?
Fresh hanımeli mi şekerli hanımeli mi
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
En iyisi sadece banyo yapıyım ben aradığım kokuya suanda ulasılamıyorFresh değil şekerli hiç değil Bana göre çok yoğun bi koku.. Rahatsız edici değil güzel aslında ama bende oturmadı, anneme verdim Parfümeride denemeden alınmamalı kesinlikle
Ya da ne aradığımı bılmıyorum
youtubeda parfümledans derya hanımın temiz kokan parfümler videoları var izleyin bence çok güzel bi anlatımı var. ben parfüm almadan önce genelde onun yorumlarını dikkate alıyorumEn iyisi sadece banyo yapıyım ben aradığım kokuya suanda ulasılamıyor
Ya da ne aradığımı bılmıyorum
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Tsekkurleryoutubeda parfümledans derya hanımın temiz kokan parfümler videoları var izleyin bence çok güzel bi anlatımı var. ben parfüm almadan önce genelde onun yorumlarını dikkate alıyorum
- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Ozaman Ralph Lauren ralph diyorum şampuanimsi kokuyor ve çok kalıcı bombshell de var birde ama bombshell çok kalıcı değil yinede bir bakın kokusuna belki hoşunuza giderBen çiçek ama Fresh kokan bıseye taktım ya
Aslında duş kokusu arıyorum da gidip anlatınca suratıma duş kokusu derken? dıye bakıyorlar
Anlatamıyorum arkadasım dus kokusu derken' i biraz daha acamam acıklayamam bılmıyorum duştan yeni cıkmıs gibi kokmak istıyorum
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Laereate RALPH LAUREN RalphOzaman Ralph Lauren ralph diyorum şampuanimsi kokuyor ve çok kalıcı bombshell de var birde ama bombshell çok kalıcı değil yinede bir bakın kokusuna belki hoşunuza gider
Dp den koduna baktım R10
Bugun koklayıp alayım bir
Tsekkurler
Ben de bvlgari omnia crystalline'e bakacağım, bu sitede dp versiyonunu önermişler. gidecekseniz ona da bakabilirsiniz sucul kokulardanmış o daLaereate RALPH LAUREN Ralph
Dp den koduna baktım R10
Bugun koklayıp alayım bir
Tsekkurler
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Dp yi her replikada cok basarili buluyorumBen de bvlgari omnia crystalline'e bakacağım, bu sitede dp versiyonunu önermişler. gidecekseniz ona da bakabilirsiniz sucul kokulardanmış o da
Bvlgari nin kodunu bulamadım
Gidince onu da koklayam
İnşallah güzeldir çok övülmüştü ya muscent de güzel açık parfümdeDp yi her replikada cok basarili buluyorum
Bvlgari nin kodunu bulamadım
Gidince onu da koklayam
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Ama sen secenek artırıyorsun bana ben kararsiz kazımımİnşallah güzeldir çok övülmüştü ya muscent de güzel açık parfümde
hepsini alacam sonunda
- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Ben muscenti çok başarılı bulmadım vallahi ama DP konusunda sana katılıyorumAma sen secenek artırıyorsun bana ben kararsiz kazımım
hepsini alacam sonunda
- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
- 198
Noa cacharel tam bir koku aradigin deneme sansin olursa kesinlikle dene. Orjinali kokla biiiii ben cok beğeniyorum ama bu ara butcesi beni aşarBen çiçek ama Fresh kokan bıseye taktım ya
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Yaz kokusuymus da hem, siz deyince araştırdım daNoa cacharel tam bir koku aradigin deneme sansin olursa kesinlikle dene. Orjinali kokla biiiii ben cok beğeniyorum ama bu ara butcesi beni aşar
Bı deneyeyim tenime
Bazı tenlerle uymuyor ya bu meretler