• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamzam bugün okula basladı

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.679
748
49

INS ÖMÜR BOYU BASARILI BIR COCUK OLURSUN. ANASINIFINDA GÖSTERDIGIN BASARIYI OKULDADA GÖRMEK TEMENNISIYLE CANIM OGLUM SENI SEVIYORUZ.
ANNEN VE BABAN

Son düzenleme:
maşallah çocukların pek tatlı,allah bağışlasın.
ömür boyu başarılar olsun inş.:Saruboceq:

oh ne guzelmıs cnm bende turkıye sanmıstım o yuzden vay be okula bak dedım ıcımden cunku turkıyede devlet okulları offffff ne 14 ne 44 masallahı varda

evte canim en fazla 15 kisi oluyor.... cocuklara dersler oyunlarla ögretiliyor güzel bir sistemleri var...... liseyi bitiren 3 yabanci dil biliyor bide ana dil oldumu al sana 4 dil tr deki gibi üni li olupta ingilizce görmüslere tas cikarirlarrr valla

:nazar::nazar::nazar:

CtNO-1rA-1.gif

:nazar::nazar::nazar:

Hayırlı uğurlu olsun,başarılar dilerim oğlunuza:nazar::nazar::nazar:
Tatlı heyecanlar bunlar,ahh ahh çocuklar okula başlayınca zamanda su gibi akıp gidiyor,bir bakmışsınız,kocaman bir delikanlı olmuş.

Yeni Eğitim-Öğretim yılı tüm çocuklarımıza ve Eğitimcilerimize hayırlı olsun İnşallaha.s

Hayırlı uğurlu olsun,başarılar dilerim oğlunuza:nazar::nazar::nazar:
Tatlı heyecanlar bunlar,ahh ahh çocuklar okula başlayınca zamanda su gibi akıp gidiyor,bir bakmışsınız,kocaman bir delikanlı olmuş.

Yeni Eğitim-Öğretim yılı tüm çocuklarımıza ve Eğitimcilerimize hayırlı olsun İnşallaha.s
cok cok sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin...... güzel dilekler hep sizinle olsun hayatinizdan huzur mutluluk hic eksik olmasin

hayırlı olsun...
hayatı hep başarılarla dolu olsun...

hayırlı olsun cnm basarılar

Allah ilkokulu,ortaokulu,liseyi,üniversiteyi bitirdiği
İşini eline aldığı günleride size göstersin inşallah :)

tebriklerrr allahım mezun olduğu günleride göstersinnnn

massallah massallah ALLAH hep basarilarini gostersin,hep gulsunler iyisallah:Saruboceq:

agziniza yüreginize dilinize saglik canlarim sizelerde hep sevincle huzurla saglicakla kalin ins

Back