Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı oldu

10/12/2015 20:14
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Spor hayatındaki başarılar nedeniyle tüm dünyada adından söz ettiren eski Ak Parti Sivas Milletvekili ve Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Baş Danışmanı olarak atandı.

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Hamza Yerlikaya'nın kararnamesi, bugün Cumhurbaşkanı tarafından imzaladı. Yerlikaya'nın pazartesi günü yeni görevine başlayacağı öğrenildi.
Ercan ATA - DHA
http://www.radikal.com.tr/politika/hamza-yerlikaya-cumhurbaskani-bas-danismani-oldu-1490501

Hamza yelikaya kimdir, baş danışman olmak için nasıl bir eğitimi, uzmanlığı, titri vardır?

Bu nasıl bir danışman seçmektir, cumhurbaşkanı ne danışacak şimdi buna?

Hamza yelikaya kimdir, baş danışman olmak için nasıl bir eğitimi, uzmanlığı, titri vardır?

Süleyman Demirel Üniversitesi, Burdur Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü mezunu olup, TCDD'de işçi (1993), Emlâk Bankası'nda (1998) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (1999) memur, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nde (2006) Müşavir olarak çalışmıştır.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hamza_Yerlikaya

Bu eğitim danışman olmak için yeterli midir? Siyasal bilimler, uluslararası politika vs gibi birşeyler okumak gerekmez mi?
Bilmediğim için soruyorum, yani Cumhurbaşkanı'nın baş danışmanı deyince benim kafamda siyasi eğitimi olan, uluslararası strateji, uluslararası hukuk vb alakalı bilgisi tecrübesi olan biri canlanıyor.

Bence tabi ki yeterli değil. Siyaset bilimi hakkında onu da geçtim idari bilimler hakkında hiç bir eğitimi ve bilgisi olmayan insanlar nasıl cumhurbaşkanına danışmanlık eder anlamıyorum. Ne faydası olacak bu adamın şimdi?

Burası Türkiye herşey olabilir..
Sporcudan danışman.. Aklıma Erdoğanın şemsiyeyle keklik sevmesi, Putininde kurtlarla dans etmesi geldi.
Napacak Erdoğan Putinle mi yarıştıracak acaba..
Cumhurbaşkanın birsürü danışmanı var. Buda herhalde güreş nasıl yapılır, nasıl koşulur konularda danışmanı olacak

Artik devlet dairelerine girmek icin imam hatip mezunu olmak, cumhurbaskani bos danismani olmak icinde, cikip solculara kufur falan etmek yeterli oluyor. Ole yillar yili okuyup 3-5 dil ogrenelim, mastir yapalim akademisyen olalim falan filan gecti artik bunlarin modasi canim
Yanliz tugceye cok ayip oluyor. Acilen onunda bosdanisman olmasi gerekmezmi

Sanki şu ana kadar Erdoğan'a Bill Gates ayarında adamlar danışmanlık etmiş gibi şaşırmanıza anlam veremedim. Erdoğan'ın aşırı zeki, okumuş, ilim irfan sahibi, mantık yürüten bir danışman talebi olduğunu da nereden çıkardınız?

Danışmanlara bak danışmanlara

herhangi bir ilk okul mezunu da bunların yaptığı danışmanlığı yapabilecek seviyede

olacak şey değil yani bu kadar alakasız insanların bu mevkilere gelmesi

Yakın döğüş teknikleri konusunda danışman olabilir
Olurda soma gibi halkla yüzyüze gelirde kendini savunmak zorunda kalırsa diye çok cahilsiniz sizden hiç beklemezdim

Yakın döğüş teknikleri konusunda danışman olabilir
Olurda soma gibi halkla yüzyüze gelirde kendini savunmak zorunda kalırsa diye çok cahilsiniz sizden hiç beklemezdim

Bundan sonra tekmelemek yerine el ense cektircek herhalde. Ben bunu nasıl düşünemedim...

Hanımlar bende yakında cumhurbaşkanıyım bilginize. Burası Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…