• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur yoğurma makinası

nevaze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
4
1
1
46
Merhaba hanımlar uzun zamandır hamur yoğurma makinesi almayı düşünüyorum markaları araştırdım bilinen 2-3 tane marka var tutuluyor ama benim bütçeme onlar aşıyor Ben daha makul fiyatta ama işimi görebilecek bir şey düşünüyorum son zamanlarda araştırmamda bir marka gördüm Alman markası Heinrich kullanan var mı bu marka ile ilgili Fikri olan Bana yardımcı olursa veya başka markaları önerecek olanlar varsa çok sevinirim sadece karıştırma haznesinin büyük olmasını ve tabiki volt iyi olsun istiyorum alta resmi yükledim

Eklentiler

• Screenshot_20241221_150603_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_20241221_150603_com.sahibinden.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 32
Markayı bilmiyorum ama benimki emsan. Çok tutulan marka değil. Ama sonuçta hamur yoğuracak, vaad ettiğini yapıyor. Çok iyisine onca para vermeye gerek yok bence

Markayı bilmiyorum ama benimki emsan. Çok tutulan marka değil. Ama sonuçta hamur yoğuracak, vaad ettiğini yapıyor. Çok iyisine onca para vermeye gerek yok bence
Ben de aynı şeyi düşünüyorum o yüzden yüksek para vermek istemiyorum ortalama 5 ile 10 bin tl arası bir şey düşünüyorum ama haznesinin büyük olmasını istiyorum sadece bu fiyatta da hazne büyük olanı yok

Ben de aynı şeyi düşünüyorum o yüzden yüksek para vermek istemiyorum ortalama 5 ile 10 bin tl arası bir şey düşünüyorum ama haznesinin büyük olmasını istiyorum sadece bu fiyatta da hazne büyük olanı yok
Düşündüğünüz fiyata karaca masterchef pro tavsiye ederim kullanıyorum memnunum 1.750 devir yanlış hatırlamıyorsam haznesi 5 lt o konuda beklentinizi karşılamaz belki ama parasına göre iyi bir ürün araştırabilirsiniz

Düşündüğünüz fiyata karaca masterchef pro tavsiye ederim kullanıyorum memnunum 1.750 devir yanlış hatırlamıyorsam haznesi 5 lt o konuda beklentinizi karşılamaz belki ama parasına göre iyi bir ürün araştırabilirsiniz
Aldım başka bir marka bakalım kullanmaya başladım teşekkür ederim ilginize

Back