Hamlelik ve hipotiroidi

ceyda1403

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
45
1
6
Manisa
arkadaşlar merhaba tahminime göre 2 haftalık hamileyim ben ama beta değerm 3800lerde kese görünmüyo diye de dış gebelik şüphesi var ama aynı zamanda benim hipotiroidim var ve tsh değerime göre doktor tiroit hormonların aşırı artmış dedi bu hormonun artmış olması beta değerinin arttırmş olablirrr mii ???

benm dr um bana o hormonların hamilelik olduğunu düşündürdüğünü yani karıştığını söylemişti ....sizin kesin hamilelik kondu mu tam anlamadım yazınızdan..en iyisi dr a görünün en doğru bilgiyi alırsınız..

Thaline..özelden yazamıyorum buradan yazdım..
Aglattin beni yaa..
Benimde pihtilasma var,antikorlarım normalin yüz katı fazla,prolaktin yüksek,tsh yuksek en az 10doktora gittim en iyi hastanelere gittim birinin ak dediğine diğeri kara diyor..yani üzülme pek birsey kaybetmiyorsun doktor konusunda bizde bolbol dua ediyoruz eşimle Allaha sığındık hayırlısi ne ise o olsun diye..Canimm Rabbim yardimcin olsun yüzünü guldursun insallah haberlerini bekliyorum insallah ikizimiz olur Canimm Amin de kizz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…