Hamle olabilirmiyim

pokemon12345

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
2
0
6
34
Amasya
Ekimin 17sinde adet oldum. Ekimin 26sinda erkek arkadasimla iliskiye girdik ama korunduk ve sonrasinda norlevo ertesi gun hapi ictm ayin 28snde tekrar birlikte oldk ve yine korunduk yani hicbisekilde spermn temas ettgni dusunmuyorum:/ ayin 30u gbi norlevo ara kanama yapti fakat hala adet olamadim 4 kez gebelik testi yaptim hepsi negatf cikti sizce hamile olabilirmiyim ara ara adet olcakmsm gbi sanci oluyo ama olamiyorum

peki bundan sonraki adetim o ara kanama gununde mi olucak bunla ilgili bi bilgin varsa paylasirsan cok sevinrim

evet canım ara kanama o adet degıl ve adet tarıhın ara kanama tarıhınde olucak ben mesela 24 unde ara kanama olmuştum ama adetım 20 sınde geldı yakın bı tarıhtede gelebılır

çok zannetmiyorum arkadaşım benim de başıma daha önce böyle bişey gelmişti.ertesi günün yan etkisi malesef.ama sen yide bi doktora sor tavsiyem Doktor Sibel Usta - Antalya Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı doktora soru sordan faydalanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…