Hamişş olanlar bizi bilgilendirebilirler mi

???

hamiş kalmk için sanırım eger çiftlerde sorun yoksa regl ler düzenli ise ben ballı çörek otu denedim cnm sütle maydonozda işe yarıyormuşş bide karanfil çigne yada demle iç Allah kucagını boş bırakmasın isteyen herkese versinnn

Canım hangi duygu içersindeler peki adet geçtikten aonraki günler ne hissediyolar

Canım hangi duygu içersindeler peki adet geçtikten aonraki günler ne hissediyolar
sürekli endise ediyorsun cocugum iyimi gelisiyomu keseyi görcemmi bebegi görcemmi yoksa kalbi hala atiyomu büyüyomu vs. diye. 9 ay boyunca endise adet gecikmeden ben test yaptim ögrendim zaten bisey hissetmedm sevindim

Adetten 4 gun once ogrendim zor inandim bizim icin zor biseydi. Adetlerim duzensiz tiroid hastasi ve pkolu biriydim. Dr lar evlendiginde hamile kalma sansin az dedi korunmayi hic dusunmedm bu yuzden ve bebegimin vakti gelmis demekki hemen oldu. Adet gunum gecti dr 2 gunde 1 kan testi istedi gebeligi onayladi keseyi bebegi kalp atisini gorduk tabi bunlar olana kdr oldum oldum dirildim... snra bebek buyuyomu bebegn kalbi acaba hala atiyomu derken ozele randevu aldim bdha gordum buyumus kalbide atmaya devam ediyo kuzumun masallah.. her hareketinde onu dusunuyosun hastalanmaktan korkuyosun bisey olur diye. Eski enerjini bulamiyosun merdiveni zor cikiyosun. Azck yorulsan kasigin belin agriyo... en zoruda bisey ogrensen baska bsyi mrk ediyosun. Keseyi mrk ettim snra bebegi mrk ettm snra kalp atisini mrk ettm buyuyomu diye mrk ettim smdi cnsiyeti merak ediyorum sonrada hareketlerini merak edicem daha neler neler kimbilir. Hep aklin onda oluyo. Dogsada kucagima alsam hep gorsem diyosun. Eve ultrason cihazi bile baktik ama pahaliymis zten :) saka bi yana karnina dustugu anda bambaska biri oluyosun.

Canım sana katılıyorum bu endişe hiç bitmeyecek sanırım. Ama çok tatlı bir bekleyiş. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

sürekli endise ediyorsun cocugum iyimi gelisiyomu keseyi görcemmi bebegi görcemmi yoksa kalbi hala atiyomu büyüyomu vs. diye. 9 ay boyunca endise adet gecikmeden ben test yaptim ögrendim zaten bisey hissetmedm sevindim
Kaç gün önce yaptın

Allah herkese bu duyguyu nasip etsin canım okurken bile heyecanlandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…