Selam kızlar anne adaylarından dua istiyorum 2.buçuk senedir bebegimiz olmuyor artık pskolojık olarak iyi değilim..bu ay aşılamaya başladım 41 adet ayetel kürsi istiyorum her hamiş arkadaşlarım 1 tane okursa çok memnun olurum ismim filiz buarada
Simdidenn allah razı olsun çok öpüyorum hepiniziiiii
okudum canimmmm..
insallah Allah'im gonlundeki muradi versin..
Rabbim gonlundekini versin insallah bende okudum canm
Bende okudum Canim rabbim verir meraklanma
ben hamiş degilim daha ama okdum bende sana diyecegim meryem süresini oku ALLAH hakkında hayırlı olanı versın selam ve duaile kardesım..bende yarın bakıcam test yapıcam hepimiz için hayrlısı artık inş
Canımmm çok saol allah kabul eder inşallah meryem süresinide okumuştum.inşallah senınde sonucun guzel çıkar arkadasım ıdrara sık cıkma bır belırtı olabılır gercı saydıklarında hep belırtı ama ben pek takılmıyorum belırtılere guzel sonuclarını verırsın inşallahhhh
en kısa zamanda rabbim kavuştursun canım bebeğinize okudum ben de
Bende okudum.Allah gönlüne göre versin.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah =)
ayy inşallahhhhhhh canımmm tek deılegım tek ıstedıgım o suann
ah canım benim ya inan çok güzel bi şekilde gelecek sen psikolojini bozma strese girip biliyosun moral çok önemli ve lütfen gelişmelerden haberdar et olur mu :*
oldum asılamamı canım ama umut 0 bu seferde esımın degerler pek ıc acıcı deıl yani hayırlısı allahtan ınsallah
hayırlısı inşallah canımm vardır herşeyde bi hayır kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş inşallah eşinle sizi çok mutlu edecek bi şekilde gelecek ya hiç umut olmasaydı?? rabbim dermansız dert vermedim diyo sadece sabır canım benim inancını kaybetme sakın.çok çok oku ben de okurken ismini geçircem hep bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?