• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hamisler

Avrelnisan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
114
25
13
26
Hamisler progestan ilaci kullanan varmi doktorum onerdi ve cevrem kullanmami tavsiye etmiyor kafam karisti ne yapmayalim

İki bucuk hamileyim canim 7 haftadan beri doktor kulanmami istedi kullaniyordum ve arkdaslar sordu nedir kullaniyorsun dediler progestan dedim onlarda bebege zararli kullanma dediler
Sadece erkek bebekler icin yuksek dozu olabilir denmis hepsi bu yani iki oglum var mecburen kullandim yoksa dusuk sebebiydi etrafi bosverin dru dinleyin

Progestone zararlı bir ilaç değildir .
Rahmı kalınlaştırır düşüğü engellemek için .
Çevreye bakmayın .
Adamlar boşuna yıllarca okumadı ..

Sadece erkek bebekler icin yuksek dozu olabilir denmis hepsi bu yani iki oglum var mecburen kullandim yoksa dusuk sebebiydi etrafi bosverin dru dinleyin

Anladim tessekurederim peki sizin ogularinizda bellirtileriniz neydi cok acayip cinsiyet merakina girdim daha bebegim 10 haftalik :))

dusuk tehlikesi oldugunda kullanılır, bebeğe hiçbir zarari da yok. çevreni değil doktorunu dinle cnm. ağızdan alınca çok fazla uyku yapıyor yan etkisi olarak,doktorun nasıl dediyse öyle kullanmalısin.

Progestone zararlı bir ilaç değildir .
Rahmı kalınlaştırır düşüğü engellemek için .
Çevreye bakmayın .
Adamlar boşuna yıllarca okumadı ..

dusuk tehlikesi oldugunda kullanılır, bebeğe hiçbir zarari da yok. çevreni değil doktorunu dinle cnm. ağızdan alınca çok fazla uyku yapıyor yan etkisi olarak,doktorun nasıl dediyse öyle kullanmalısin.[/QUOTE

Ya bana tehliken var demesi bel agrim var dedim doktorumda o ilaci verdi

Çevrenizin doktordan daha iyi bildiğini mi düşünüyorsunuz da aklınız karıştı ?
Adamlar onca yıl okuyup doktor oluyorlar , herkesin bir yorum katmasına sinir oluyorum .
Sizin aklınızın karışması tabii ki normal , anlıyorum sizi. Ama doktorunuza güvenin, güvenmiyorsanız başka bir doktora gidin ama çevreye tıkayın kulaklarınızı ...
İlk hamile kaldığım günden itibaren 3 ay dolana kadar günde 3 kere (sabah -öğle -akşam) 2’şer adet vajinal fitil olarak kullandım .
Çok şükür, herşey yolunda :nazar:
Siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi .

Back
X