Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sadece erkek bebekler icin yuksek dozu olabilir denmis hepsi bu yani iki oglum var mecburen kullandim yoksa dusuk sebebiydi etrafi bosverin dru dinleyin
Sadece erkek bebekler icin yuksek dozu olabilir denmis hepsi bu yani iki oglum var mecburen kullandim yoksa dusuk sebebiydi etrafi bosverin dru dinleyin
dusuk tehlikesi oldugunda kullanılır, bebeğe hiçbir zarari da yok. çevreni değil doktorunu dinle cnm. ağızdan alınca çok fazla uyku yapıyor yan etkisi olarak,doktorun nasıl dediyse öyle kullanmalısin.
dusuk tehlikesi oldugunda kullanılır, bebeğe hiçbir zarari da yok. çevreni değil doktorunu dinle cnm. ağızdan alınca çok fazla uyku yapıyor yan etkisi olarak,doktorun nasıl dediyse öyle kullanmalısin.[/QUOTE
Ya bana tehliken var demesi bel agrim var dedim doktorumda o ilaci verdi
Çevrenizin doktordan daha iyi bildiğini mi düşünüyorsunuz da aklınız karıştı ? Adamlar onca yıl okuyup doktor oluyorlar , herkesin bir yorum katmasına sinir oluyorum . Sizin aklınızın karışması tabii ki normal , anlıyorum sizi. Ama doktorunuza güvenin, güvenmiyorsanız başka bir doktora gidin ama çevreye tıkayın kulaklarınızı ... İlk hamile kaldığım günden itibaren 3 ay dolana kadar günde 3 kere (sabah -öğle -akşam) 2’şer adet vajinal fitil olarak kullandım . Çok şükür, herşey yolunda Siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi .