hamişler...uyurken sağa mı yatmak iyi sola mı?

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
doktoruma sormayı unuttum bunu.dediler ki sağ tarafta bebeği besleyen kan damarları varmış.sola yatmak bebeğin beslenmesini engellemezmiş.doğru olup olmadığını bilmiyorum.bilgisi olan var mı ve siz nasıl yatıyorsunuz?

en saglıklısı sola dogru yatmak ama uyku arasında ıster ıstemez bazen kendımı saga dogru yatarken yada sırtustu bulabılıyorum.

sola yatmak iç organlardaki baskıyı azaltıyormuş.. :) oh yatın bakalım sizi gidi hamişler :ecrin_bebek:

sola yatmak gerekiyomuş evet ya
sola yatmaktan anam ağladı yahu
yüz üstü yatmayı özledim

sola yatmak...kan dolaşımı açısından sola yatmak daha faydalıymış.ben yüzüstü yatmayı çok severim ama bebişim için aylardır buna hasret kaldım napalım annelik fedakarlık ister

sola yatmak kan dolaşımı açısından faydalı bana doktorum mümkün olduğu kadar sola yat dedi sol tarafımada hiç yatamam ama napalım bebeğim için yatıyorum aradada sağa kaytarıyorum valla hep sola yatılmıyor

ben de sola yatmanin daha iyi oldugunu duydum. plasenradan kan daha iyi akiyormus bebege

bende hafta sonu doktoruma sordum bana verdiği cevap ister sola ister sağa yat dedi sadece sırt üstü yatma dedi o kadar birde gülerek yüzüstü bile yatabilirsin dedi:)))

zaten sirtüstü yatmak işkence gibim olyo. ama yüzüstü yatmayı ben de özledim. sol tarafıma yatıyorum. çürüdüm ama ne yapim. bir de sol tarafa yattığımda bebeğim sola doğru kayıyor. bu duyguya bayılıyorum.

Bende yüzüstü yatmayı çok özlediimm ...Bende sola yatmanın iyi olacağını duydum ama hep sola yatmaktan yanlarım ağrıdı valla...zaten benim bebişimde hep sağda duruyo maşallah...sağ tarafa yattım mı hemen tekmeliyooo...arad sırtüstü kaçamağı yapıp kendimi rahatlatıyorum napayım...

benim bebek de sol tarafta daha çok.sola yatttığımda sıkışıyo mudur diye de düşünmeden edemiyorum.sırtüstü yatmayı ben de özledim ya.bazen 12 dakikalığına sağa kaçamak yapıyorum napim.

ksola yatmak daha iyidir çünkü sağ tarafta kalın damarlar bulunurmus
sol daha iyiymiş o yüzden

ben sağa yatmak sanıyordum:)çok iyi oldu bunu öğrendiğim.
Ama zaten ne zaman sağa yatmaya kalksam uyandığımda sola yatmış olarak kalkıyorum, sol daha rahat geliyor.

herzaman solunuza yatın kıslar soldan kan akımı geçiyo bebeginizede hemde hareketleri daha sık duyarsınız bebişlerin hayırlı dogumlar şimdiden hepinize

X