Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhhDönebilir bence bat günümü bekle canım
31 Ocak yumurtlama ise daha hemen çıkmaz testteKızlar adet günüme göre geç yumurtlamam oldu 19. Günde(30-31) ocak . Önümüzdeki 10 şubat bat tarihim. Daha önceden yaşamadığım bi çok belirtim var ama erken gebelik testim negatif. Döner mii
Ne zaman çıkcak yaaa31 Ocak yumurtlama ise daha hemen çıkmaz testte
Adet gününüz de 14 Şubat oluyor
Benim son 4 gün kala test yapmıştım negatifti son 3 gün kala yaptım silik cizgiydi dijital gebelik testi aldım adetten 3 gün önce yaptım yine negatifti adetin 2.gunu yaptım dijitali yine negatifti ama normal gebelik testler hep silikti adetin 3.gunu bı anda kanama ve bı tane parça geldi düşük yapıyorum sandım hamile olduğumu hissediyorum ama dijital kanla eş değer olduğu için yoktur diyorum 2 gün sürmedi kanama 2 ped dolmadı taş çatlasın adetin 7.gunu dijital gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm 1-2 haftalık gozukuyor suanKızlar adet günüme göre geç yumurtlamam oldu 19. Günde(30-31) ocak . Önümüzdeki 10 şubat bat tarihim. Daha önceden yaşamadığım bi çok belirtim var ama erken gebelik testim negatif. Döner mii
Ben yumurtlamadan sonraki 11.gün öğrenmiştimNe zaman çıkcak yaaa
Silik miydi koyu muyduBen yumurtlamadan sonraki 11.gün öğrenmiştim
Belirtileriniz neydıBen yumurtlamadan sonraki 11.gün öğrenmiştim
MerhabaBelirtileriniz neydı
Çoookkk siliktiSilik miydi koyu muydu
YaaaBenim son 4 gün kala test yapmıştım negatifti son 3 gün kala yaptım silik cizgiydi dijital gebelik testi aldım adetten 3 gün önce yaptım yine negatifti adetin 2.gunu yaptım dijitali yine negatifti ama normal gebelik testler hep silikti adetin 3.gunu bı anda kanama ve bı tane parça geldi düşük yapıyorum sandım hamile olduğumu hissediyorum ama dijital kanla eş değer olduğu için yoktur diyorum 2 gün sürmedi kanama 2 ped dolmadı taş çatlasın adetin 7.gunu dijital gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm 1-2 haftalık gozukuyor suan