• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler lütfen bi yardımcı olur musunuz :(

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
Adetim gecikti. Bugun 15 oldu. Geciktiği ilk gunler test yapmstm negatif çıkmıstı bugun yıne yapcaktm eşim almayı unutmstu. Ve şu belirtilerim var :
Göğüs hassasiyeti (yanlarda koltuk altına uzanan kısımlarda)
Kasıklarda agrı ve batma (bazen sağda bazen solda)
Ara ara hafif bas agrısı (dünden beri)
Sabah gözümü açar açmaz şiddetli bir miğde bulantısı ama tuzlu bişyler yıyınce geçiyor
Agızda kuruluk
Ve en Önemlisi asıl sormak istediğim AKINTI
SARIMSI KAHVERENGİMSİ BİR AKINTIM VAR. BİR KAÇ GUNDUR. BAZEN ÇOK OLUYO BAZEN AZ . BÖYLE SARIYLA KAHVERENGİ ARASI BİŞY .. HAMİLELİĞİNDE BU TARZ SEYLER YASAYAN VAR MI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ . DR RANDEVUM VAR BİR KAÇ GUN SONRA :KK43:

Belirtiler psikolojik olabiliyo canim sen bugun bir test daha yap ben iki gebelik gecirdim ikisinde de en buyuk belirtim agiz tadinin degismesi ilk uc ay resmen cile cektim o tadsizlik berbat bisey
Eger olduysa zaten gec dollenme gibi duruyo silikde olsq cikar testte

Belirtiler psikolojik olabiliyo canim sen bugun bir test daha yap ben iki gebelik gecirdim ikisinde de en buyuk belirtim agiz tadinin degismesi ilk uc ay resmen cile cektim o tadsizlik berbat bisey
Eger olduysa zaten gec dollenme gibi duruyo silikde olsq cikar testte
Nasıl bişydi peki bndede var oyle bişy böyle agzım kuru gibi tadı iğrenç seninde öyle miydi ?

Ayyy inşallah ya şimdidemin lavaboya gittim kahve rengi leke gibi bişy geldi peçeteye adet oluyorm sandim ama devamı yok. Vee bas agrım iyice arttı :KK43:
Canim yinede dikkat et. Fazla egilip kalkma.

Agir kaldirma.
Uzan

Sen tedbiri elden birakma.
Oldu veya olmadi.
Patiksiz yeleksiz gezme...

Şimdi kalk eşinle acile git canım hemen kan tahlili ver ve idrar tahlili. En kesin sonuç kan tahlilidir.

Ben de hamileyim çok yeni olduğu için belki bilmiyorum hiç akıntım yok. İdrar tahlili enfeksiyon için iste canım çok kötü oluyor sonra yanması ağrısı insanın canını sıkıyor :(

İnşaAllah hamilesindir :)
Benim göğüslerim de çok damarlandi mavimsi yeşilli bir sürü damar var ve sis göğüs ucu çıkıntılı yer var ya orası karardı. 4 gündür çok ağrıyordu şimdi geçti kasik ağrım bir sağ bir sol taraftan devam ediyor belime vuruyor ağrısı :/

Şimdi kalk eşinle acile git canım hemen kan tahlili ver ve idrar tahlili. En kesin sonuç kan tahlilidir.

Ben de hamileyim çok yeni olduğu için belki bilmiyorum hiç akıntım yok. İdrar tahlili enfeksiyon için iste canım çok kötü oluyor sonra yanması ağrısı insanın canını sıkıyor :KK43:

İnşaAllah hamilesindir :)
Benim göğüslerim de çok damarlandi mavimsi yeşilli bir sürü damar var ve sis göğüs ucu çıkıntılı yer var ya orası karardı. 4 gündür çok ağrıyordu şimdi geçti kasik ağrım bir sağ bir sol taraftan devam ediyor belime vuruyor ağrısı :/
Aynı bnimde var bunlar ama galiba adet olcam kahve rengi lekeyi görünce içime kurt düştü. Eşim çalısıyor bu arada

Bugun bi eczaneye gidip test alsan varsa cikar zaten ne zmndir korunmuyosun
7 aylık evliyiz hiç korunmadık. 3 ay önce kimyasal düşük yasadm. O zaman bi ay kaar korunduk daha doğrusu ben memlekete annemleri görmeye gitmiştim bir ay öyle geçti geldikten snra 15 gun içe boşalma olmadı zaten memlekette adet olmstm adetim bittikten iki gun snra geldim geleli işte hemen hemen 1 bçk iki ay oldu daha adet olmadm. Adet döngüm 40 gun zaten. Ve 15 gun gecikti.

7 aylık evliyiz hiç korunmadık. 3 ay önce kimyasal düşük yasadm. O zaman bi ay kaar korunduk daha doğrusu ben memlekete annemleri görmeye gitmiştim bir ay öyle geçti geldikten snra 15 gun içe boşalma olmadı zaten memlekette adet olmstm adetim bittikten iki gun snra geldim geleli işte hemen hemen 1 bçk iki ay oldu daha adet olmadm. Adet döngüm 40 gun zaten. Ve 15 gun gecikti.
Pko varmi adetlerin uzun cunki varsa lekenlenme pkolularda oluyo genellikle

Aynı bnimde var bunlar ama galiba adet olcam kahve rengi lekeyi görünce içime kurt düştü. Eşim çalısıyor bu arada
Canım annenle git yakininla git valla bak ben bile heyecan yaptım ya da esin işten gelince beraber gidin inşaAllah vardır. Benim gorumcem de çok şükür 3. Bebeğine hamile 4 haftalıkken 2 gün süren kahverengi akıntısı oldu sadece peçeteye silince geliyormuş ama şimdi 2 aylık hamile canım olabilir ona yerleşme kanaması diyorlar inşaAllah vardır çok heyecanlı ya :)

Psikolojik belirti de olabilir.
Eczaneden idrar testi alin 15 gun geciktiyse kesin olarak idrarda cikar zaten.

Canım annenle git yakininla git valla bak ben bile heyecan yaptım ya da esin işten gelince beraber gidin inşaAllah vardır. Benim gorumcem de çok şükür 3. Bebeğine hamile 4 haftalıkken 2 gün süren kahverengi akıntısı oldu sadece peçeteye silince geliyormuş ama şimdi 2 aylık hamile canım olabilir ona yerleşme kanaması diyorlar inşaAllah vardır çok heyecanlı ya :)
Çok tsk ederim desteğin için. Zaten dr randevum var bi kaç gun snra onu bekliyorm. Bakalım olmadı eşim gelince giderim
Annemlerle aynı şehirde oturmuyorm kaynanamda çalısıyor. İstanbulda oturuyorm istanbulda bana yakın bir görümcem var onlarında hastası var kayın pederi kanser

Back