Hamişler için doğuma geri sayım çizelgesi

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
Arkadaşlar doğuma geri sayım için 280 günden geriye doğru gün gün bir tablo hazırladım. Çıktısını yazıcıdan alıp panoma yapıştırdım. Hergün bir kareyi karalıyorum. Sırf eğlence yani :) Belki sizinde işinize yarabileceğini düşünerek aşağıdaki linke yükledim.

http://rapidshare.com/files/148847795/geri_say_m.xls

İndirmek isterseniz, rapidshare'den dosya indiren arkadaşlar bilirler ama ben bilmeyen arkadaşlar için açıklayayım. Verdiğim linki adres çubuğuna kopyalıyorsunuz. Rapidshare'ın açılan sayfasında "hız göstergesi" şeklinde 2 seçenek var. Soldaki "Free User" yazan yere tıklayın. Açılan sayfada Download'a tıklayıp indiriyorsunuz.

bonadea konunla ilgisi yok ama sanakacinci gun transferi yapilmisti canim kac hucreliydiler embryolarin??

bonadea konunla ilgisi yok ama sanakacinci gun transferi yapilmisti canim kac hucreliydiler embryolarin??
Bana üçüncü gün transfer yapıldı. Biri 8 diğeri 6 hücreliydi. Sana kaç hücreli kaç tane embriyo transfer edildi?

bonedea merhabalar .nasılsın.inşallah hatırlamışsındır.nasıl gidiyor hamilelik.bulantıların var mı?ben 7 kilo verdim toplamda.hiçbişey yiyemiyorum.vajinal jel kullanıyorum.idrar yollarında enfeksiyon var antibiyotik kullanıyorum. yani anlıyacağın ben biraz problemli ilerliyorum.umarım sen iysindir.çizelgeyi de alamadım.bi daha deniyeceğim.

Bana üçüncü gün transfer yapıldı. Biri 8 diğeri 6 hücreliydi. Sana kaç hücreli kaç tane embriyo transfer edildi?

canim bana 2. gunu trasferi doktorum 3 koyacakti ucuz olabilir deyince 2 istedim cok pismanim....kac hucreliydiler bilmiyorum...

Canım merhaba,
Ben iyi sayılırım. Senin bu dönemi sıkıntılı geçirdiğine üzüldüm.
Benim bulantım az ama mide yanmalarım çok oluyor. Bebeğin kalp atışının biraz yüksek olması dışında bir problem yok şimdilik. Anlaşılan heyecanlı bir bebeğim olacak. Sen kilo vermişsin ben ise 1,5 kilo aldım. Ben progestanı vajinal fitil olarak alıyorum. Sanırım 10 gün sonra artık kullanmayı keseceğim.

arkadaşlar bende 8 haftalıkım. ıcsı yapıldı. çok bulantım var. kilo kaybım pek yok. ama bulantım olmasa heralde kilo alacakmışım demek. yemeden yarım kilo verdim :) kolumu kaldıramıyorum halsizlikten. crinone jel mi kullanıyorsunuz siz. tablet iğne kullanmıyormusunuz

canım hayırlı olsun bebeğin.ben ilk 2 ay iğne vurundum .daha sonra jele başladık.onun da 5 günlük kullanımı kaldı.sen de büyük ihtimal artık iğneyi bırakacaksın bu haftadan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…