Hamişler hadi bana gelin gebelik cizelgenizi yapayım..

saol canım bende cok sukru ıyı olmaya calısıyorum bebısı ayın 17 sınde gorecez bakalım nasıl oldugunu kalp atımlarını kesekerı gorudk ama

ıns canım sorunsuz olur gunaycım yanlısmı olmus ben yanlısmı yaptım acaba cızelgede

http://lbdf.lilypie.com/e1GGp5.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie" /></a>
Bunu bir dene canım

ben hamis degilim ama gunaycım yinede sana yazmak istedim insallah hamis kalınca yazarım burayahihoyyyt

İnşallah kısa süre içerisinde bir gebelik cizelgesi de sana yapmak kısmet olur bana canım..

Hamilelikmi:1no2:
Hamileliğim 12 gün önce sonlandırıldı canım.10 haftasında bebeğimin kalbi durdu.Kürtaj yaptılar canım.Hamile değilim yani..:1no2::1no2:

günaycım çok üzüldüm. acını deşmek gibi olmasın ama peki sebebi neymiş? ben bu tüp bebekle hamile kalanların sürekli olarak yaşadıkları bu sebepsiz kalp atışının durmasını ve düşükleri bir türlü anlamıyorum. doktorlara sorunca normal yolla gebe kalanlarla aynı oranda diyor ama bana niyeyse hiç öyle gelmiyor. her doktoro kontrole gittiğimde korkuyorum kalbi atacak mı diye? doktorun herhangi bir sebep söyledi mi?

bende sitiyorum canım bi beceremedim şunu yapmayı yardımcı olursan sevinirim
son adet tarihim 27nisan opuyorumnanaktan

doktor günay
özür dilerim...inanki haberim yoktu...rabbim sabır versin...en kısa sürede acını dindirsin canım

gunaycımmmmmmmmm...............ne dıyosun canım ya............gebelıgın sonlandırıldımı...........canım ya yenı gordum..............çok uzuldum canım...............ne denılırkı ...inş yenıden gelır bebişin ve bıu kez sağlıklı gelır ınş canım:çok üzgünüm:..........................

geçmiş olsun gunaycım bende aynı acıyı yaşadım zaman herşeyi unuttururmuş inşallah bu çektiğimiz acılarıda unutturur ben hamile değilim ama bana evlilik çizelgesi yapabilirmisin tarih 27.08.2006 eğer yapabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler

yada nasıl yaptığını falan anlatırsan kendimde deneyip yapmak isterim biraz böyle şeylere merakım vardırda

bende yeni gördüm şimdi şimdi canım Allah sabırlar versin size
tez zamanda tekrardan gene hamile kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…