Hamişler hadi bana gelin gebelik cizelgenizi yapayım..

Kızlar sıze bısey sorcam.benım ılk denememde sansı artttırır dıye rahımden parca almıslardı.rahım yenılenır,tutunmayaı kolaylastırır dıye.bu sekılde parca aldıran varmı? Varsa 2. Denemede de aldırdılarmı?
Bıde dr sag yumurtalıgın rahıme yapısık dedı.acaba tutunmayı etkılermı? Boyle bır sorun yasayan varmı?
GUNAYCIM YARDIMCI OLURMUSN:)

Canım yardım ermeği çok isterdim ama doktorluk alanım onkoloji.Bu konuda bir fikrim yok.Bu arada ilk senden duydum..Ama parça alınırken rahimin kendinini yenilediğini biliyorum da bunu tedavi süresinde uygulanmasını ilk duyduğum kişi sensin..

doğru yere kaydettiğime eminim ama genede bi bakarsan sevinirim kusura bakma galiba biraz uğraştırdım

slm günay bende rica ediyorum seninle aynı zamanda almıştık mutlu haberi.....
benim sat 15 mart ama dr um 20 marttan hesaplıyor blast oldugundan....hesap 9+4 gibi...
senin hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldun....

slm günay bende rica ediyorum seninle aynı zamanda almıştık mutlu haberi.....
benim sat 15 mart ama dr um 20 marttan hesaplıyor blast oldugundan....hesap 9+4 gibi...
senin hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldun....

Tamam canımcım hemen yaparım.Biz de 9+3 olduk.Şimdilik bir sorun yok şükürler olsun canım.Senin de iyi olmana sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…