Hamişler hadi bana gelin gebelik cizelgenizi yapayım..

[sıze="2"]günaycığım banada yaparmısın bendede bebiş falan yok lansor gibi banda yaparmısın benimde 21.07.2005 ne kadardır hasretle beklediğimizi....

Canım birde çeşit varmı seçenek falan....
[/sıze]

canım eline sağlık.... çok güzel olmuş...bir kaç seneçenek olursa öyle seçsem...seni fazla yormayacaksam. canım birde ben bu resmi yapıştracağım yeri bulamadım...lansora anlatmışsın ama...ben bulamadım orayı....

Canım forumda isminin nikinin yani üzerine bas.Açılan sayfada sola alta kilo doğum takibi var önünde de kalem işareti.kaleme tıkla linki oraya yapıştır.secenekleri akşama versem canım.Gözlerim çok yoruldu da çıkıcam.sabahtan buralardayım.Ya da istersen bu siteden kendin bak
Countdown to your wedding

canım bak oldu... alkisalkisalkis yaaa aslınd aresim falan çok güzel... ama yazılar net okunmuyor..gözleri youyor...ben o dedğin sayfadan yapmaya çalıştım ama beceremedim... :1no2:

slm canım bende çocuk sahibi olmak için uğraşanlardanım banada bi tane yaparmısın evlilik tarihi 11.07.2004 şimdiden teşekkürler

Bende ıstıyorum zahmet olmazsa gÜnaycım ben 15 haftalık ıkızlere hamıleyım Şımdıden teŞekkÜrler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…