Hamişler Çatlama olmaması için ne kullanıyorsunuz?

Hindistan cevizi yağı kullanmıştım göbeğimde ve belimde hiç çatlak yok kız göbeği gibi maşallah
Ama aklınızda olsun benım üst bacak catladı sonra farkettim sürdüm krem ama iş işten gecmıstı , bacaklarınıza da krem kullanın .

Merhaba pamuşcum, 27. Haftamdan itibaren karnıma her akşam kakao yağlı losyon sürdüm, 34. Haftamdayım hiç çatlağım olmadı.

ben lierac (doktor önerisi) ve bio oil kullanıyorum. çatlakların %80i genetik malesef. benim annemde hiç yoktu. sanırım biraz da ona güvendim ben 30.haftamda bir hafta kullanamadım evde olmadığım için. bir hafta sonra bir baktım şerit şerit çatlamışım.

bir de öneri kalça, bel ve üst bacağa da sürün ne kullanıyorsanız. oralar da çatlıyor

Bebek yağı çok duydum ama lierac bakıcam. Bende kilolu olduğumden hemen çatlama olmaz diye kullanmadım ama artık başlıcam

Benim annem hep lierac kullanmış 3 doğum yaptı çatlağı yok ben de onu alacağım bir de shea yağı ve kakao yağı duydum. Rus arkadaşım bildiğimiz don yağı sürüyordu hayvan yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…