• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamişler buraya bakın az...

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
kızlar 32 hafdalık hamileyim dün kontrole qittim doktor tam 2 kq olduqunu söyledi bebişimin nasıl iyimi kilosu doktor qayet iyi dedi arkadaşım ise az olduqunu söledi sizce iyimi_?

kızlar 32 hafdalık hamileyim dün kontrole qittim doktor tam 2 kq olduqunu söyledi bebişimin nasıl iyimi kilosu doktor qayet iyi dedi arkadaşım ise az olduqunu söledi sizce iyimi_?

kuzum daha 8 haftan var mesela son 2 ay ortalama 30 gr alıyo gunde oda eder 1800 gr maşalla oda 3800 gibi edıyo hadı en kötuyu hesaplayım 3500 gr olur bence ay rabbım kucağınada nasip etsın

gayet normal bence bebeğin kilosu. son 1 ayda doğacağı kilonun üçte birini alırmış bebek. asıl önemli olan sağlıklı olması kilo çok da önemli değil. tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah:emir_bebek:

tatlım kafana takma benım kızım. 2,5 kilo dunyaya geldı... şimdi 7 yaşında hala 20 kılo. cok şukur sıhatı yerınde kiloya takma :)

cok özendim hamiş arkadaşlarıma... bende ikinciyi istiyorummm... reglim 3 gecti bugun geldi. eşimde bende aglıycaktık nerdeyse :(

merhaba arkadaslar 36 haftalık hamıleyım doktorum bebegın boyu ve kılosu ıle ılgılı hıc bırsey soylemıo bellı olmaz o dıyo hemde özel hastaneye gidiyoruz iyi ılgılensınler dıye cok huzursuz oluyorum bu konuda sizce bu normal mi??

Back