Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 32 hafdalık hamileyim dün kontrole qittim doktor tam 2 kq olduqunu söyledi bebişimin nasıl iyimi kilosu doktor qayet iyi dedi arkadaşım ise az olduqunu söledi sizce iyimi_?
kızlar 32 hafdalık hamileyim dün kontrole qittim doktor tam 2 kq olduqunu söyledi bebişimin nasıl iyimi kilosu doktor qayet iyi dedi arkadaşım ise az olduqunu söledi sizce iyimi_?
kuzum daha 8 haftan var mesela son 2 ay ortalama 30 gr alıyo gunde oda eder 1800 gr maşalla oda 3800 gibi edıyo hadı en kötuyu hesaplayım 3500 gr olur bence ay rabbım kucağınada nasip etsın
gayet normal bence bebeğin kilosu. son 1 ayda doğacağı kilonun üçte birini alırmış bebek. asıl önemli olan sağlıklı olması kilo çok da önemli değil. tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
merhaba arkadaslar 36 haftalık hamıleyım doktorum bebegın boyu ve kılosu ıle ılgılı hıc bırsey soylemıo bellı olmaz o dıyo hemde özel hastaneye gidiyoruz iyi ılgılensınler dıye cok huzursuz oluyorum bu konuda sizce bu normal mi??