- 16 Mayıs 2019
- 479
- 397
-
- Konu Sahibi karabiber38
teşekkür ederim, Rabbim hep gönlüne göre versinbebegın sağlıkla dogsun cnm ,
konun önlere çıksın diye yorum yapmak istedim ,
evet, ama sadece sağlık durumunu öğrenmekse amaç yaptırmıycam. buna bir önlem alınıyorsa yaptırıcam.Ben de cok merk ediyorm. Yaptran da var yaptrmyan da.
Ben yaptırmadım canım. Çünkü önlemi yok tek önlem sonlandırmak. Sonlandırmayı düşünmüyorsan yapma canım en azından rahat bir hamilelik geçirirsinKızlar ikili üçlü test yaptırdınız mı? Yaptırmak şart mı ?
Ben 15.haftaya girmek üzereyim test yaptırmak istemedim, olumsuz sonuç alınca gebeliği sonlandıramam. Öğrenip gebelik boyunca üzülmek de istemiyorum. Yani bunun önlemi varsa ilaç vs 3 lüyü yaptırabilirim. Şayet sadece sağlıklı olup olmadığını öğrenmekse yaptırmayım diyorum. Doktor bana bıraktı.
Siz hamişlerin fikirlerini alabilir miyim :
Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, bebeklerinizi sağlıkla ellerinize aldırsın.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Sizinle aynı fikirdeyim, rahat bir gebelik geçirme taraftarıyım.Ben yaptırmadım canım. Çünkü önlemi yok tek önlem sonlandırmak. Sonlandırmayı düşünmüyorsan yapma canım en azından rahat bir hamilelik geçirirsin
Ben ikili tarama üçlü tarama testi ikisininde yaptirdim sonuc ii cikti allaha şükür ayrıntlı ultrasuna girdim hersey yolunda şükürler olsun. Bnce yaptırma ayrıntılı ultrasunu yaptır tarama tesleri psikolojiyi bozuyorKızlar ikili üçlü test yaptırdınız mı? Yaptırmak şart mı ?
Ben 15.haftaya girmek üzereyim test yaptırmak istemedim, olumsuz sonuç alınca gebeliği sonlandıramam. Öğrenip gebelik boyunca üzülmek de istemiyorum. Yani bunun önlemi varsa ilaç vs 3 lüyü yaptırabilirim. Şayet sadece sağlıklı olup olmadığını öğrenmekse yaptırmayım diyorum. Doktor bana bıraktı.
Siz hamişlerin fikirlerini alabilir miyim :
Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, bebeklerinizi sağlıkla ellerinize aldırsın.
teşekkür ederim bilgilendirme içinBen ikili tarama üçlü tarama testi ikisininde yaptirdim sonuc ii cikti allaha şükür ayrıntlı ultrasuna girdim hersey yolunda şükürler olsun. Bnce yaptırma ayrıntılı ultrasunu yaptır tarama tesleri psikolojiyi bozuyor
19 . 23 haftalar arası yapılıyor.teşekkür ederim bilgilendirme içinAyrıntılı ultroson kaçıncı aydan itibaren bakılmalı