HAMİŞLER BURAYA BAKAR MISIN ;

karabiber38

cennette, cehennemde senin içinde...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
479
397
Kızlar ikili üçlü test yaptırdınız mı? Yaptırmak şart mı ?
Ben 15.haftaya girmek üzereyim test yaptırmak istemedim, olumsuz sonuç alınca gebeliği sonlandıramam. Öğrenip gebelik boyunca üzülmek de istemiyorum. Yani bunun önlemi varsa ilaç vs 3 lüyü yaptırabilirim. Şayet sadece sağlıklı olup olmadığını öğrenmekse yaptırmayım diyorum. Doktor bana bıraktı.
Siz hamişlerin fikirlerini alabilir miyim :
Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, bebeklerinizi sağlıkla ellerinize aldırsın. :KK200::anneadayı:

Ben 15.haftaya girmek üzereyim test yaptırmak istemedim, olumsuz sonuç alınca gebeliği sonlandıramam. Öğrenip gebelik boyunca üzülmek de istemiyorum. Yani bunun önlemi varsa ilaç vs 3 lüyü yaptırabilirim. Şayet sadece sağlıklı olup olmadığını öğrenmekse yaptırmayım diyorum. Doktor bana bıraktı.
Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, bebeklerinizi sağlıkla ellerinize aldırsın. :KK200::anneadayı:
Ben yaptırmadım canım. Çünkü önlemi yok tek önlem sonlandırmak. Sonlandırmayı düşünmüyorsan yapma canım en azından rahat bir hamilelik geçirirsin

Ben yaptırmadım canım. Çünkü önlemi yok tek önlem sonlandırmak. Sonlandırmayı düşünmüyorsan yapma canım en azından rahat bir hamilelik geçirirsin
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Sizinle aynı fikirdeyim, rahat bir gebelik geçirme taraftarıyım.

Ben ikili tarama üçlü tarama testi ikisininde yaptirdim sonuc ii cikti allaha şükür ayrıntlı ultrasuna girdim hersey yolunda şükürler olsun. Bnce yaptırma ayrıntılı ultrasunu yaptır tarama tesleri psikolojiyi bozuyor

Ben ikili tarama üçlü tarama testi ikisininde yaptirdim sonuc ii cikti allaha şükür ayrıntlı ultrasuna girdim hersey yolunda şükürler olsun. Bnce yaptırma ayrıntılı ultrasunu yaptır tarama tesleri psikolojiyi bozuyor
teşekkür ederim bilgilendirme için :KK200:Ayrıntılı ultroson kaçıncı aydan itibaren bakılmalı

Canım ben de yaptırmadım. Bende zaten anksiyete bozukluğu var, bir şey olmasa bile kafayı yerdim ultrasona girerken, kan verirken ve beklerken.. doktor da aldırmayı düşünmezsem kafa karışıklığına gerek olmadığını söyledi. Dini inancım gereği, aldırmayı düşünmem, eşim de asla konusunu bile açmaz. Önlenecek bir şey de değil ne yazık ki..

X