36. haftamdayım ve 2 gündür her wc ye gittiğimde iç çamaşırımda bu sanırım rahim ağzı tıkacı nişan denilen şeyden çok az miktarda görüyorum çok küçük parça halinde sümüksü bi yapıda ve beyaz .. sizde de böyle bişey oluyormu yoksa bende birden değilde azar azar mı geliyor acaba? korkuyorum aniden bişey olacak diye
bunişan denilen şeyin pembe yada kırmızı olucağını sanıyorum ben..yanlış mı biliyorum acaba??? doktorunu ara bi sor bakalım,sonra bizede yaz neymiş::)))
hmm tamam anladım .. netten baktımda nişan denilen şey pembe kırmızı şekilde anlattığım türde bi şeymiş böyle gelende sanırım o tıkacın kendini yenilemesiymiş galiba yine de benim gibi olan warsa yazsın sadece ben mi yaşıyorum bunu:CüvCüv:
hmm tamam anladım .. netten baktımda nişan denilen şey pembe kırmızı şekilde anlattığım türde bi şeymiş böyle gelende sanırım o tıkacın kendini yenilemesiymiş galiba yine de benim gibi olan warsa yazsın sadece ben mi yaşıyorum bunu:CüvCüv:
valla anlattıklarına gore ben onun akıntı oldugunu dusundum bendede aynısı var yanı hep akıntım vardı ama hamılelıkte daha azaldı sımdı de var ama öle korkutacak gıbı degıl yerimseniben