• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler Bana Yardım Edin

esrahsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
57
8
96
34
Bayanlar gecen hafta hamile olduğumu öğrendim gebelik haftası neden son adetin ilk günü hesaplanıyor oyleyse 5 haftalık hamileyim doktorumun yaptıgı kan testinde 2-3 haftalık dıyor hangisi doğru ???:40:

Bayanlar gecen hafta hamile olduğumu öğrendim gebelik haftası neden son adetin ilk günü hesaplanıyor oyleyse 5 haftalık hamileyim doktorumun yaptıgı kan testinde 2-3 haftalık dıyor hangisi doğru ???:40:

Her zaman son adet tarihinin ilk günü baz alınır canımcım;) meraklanma. Doktora asıl hamile kaldığın tarihten hesaplamıştır. Zaten malum ilk adet gününde hamile kalman imkanı değil pek;)

Hatta bir tanıdığımız evlenir evlenmez hamile kalmıştı. Doktor hesabıyla hamile kalma günü evlilikten 2 hafta önceydi kimseler duymasın diye espri yapardı;)

canım bebiş hangisine göre doguyor pekı doktorun dedıgı 2- 3 haftaya gore mı yoksa bes haftaya gore mı dogum tarıhını baz almalıyım:44:

çünkü herkes döllenme tarihini bilemiyor o yüzden son adeti baz alıyorlar.doğumu da son adete göre hesaplıyorlar.zaten ortalama her kadın adet döngüsünün ortasında yumurtluyor.sen buna takılma herşey yolunda gidiyorsa boşver strese girme:)

agustos benım ıcın cok yogun gececek tasınma sınav felan o yuzden merak edıyorum dollenme tarıhını bılebılır mıyız acaba ?

agustos benım ıcın cok yogun gececek tasınma sınav felan o yuzden merak edıyorum dollenme tarıhını bılebılır mıyız acaba ?

canım bebeğin doğum tarihini sonmn adet tarihinden itibaren 40 hafta sayarak hesaplayacaksın ki bunu zaten aşağıdaki hamileleik takvimin yapıyo:)) doktorum söylediği kafanı karıştırmasın sen hamilelik haftanı son adet tarihine göre hesaplayarak takip edeceksin.. şimdi 6. haftadaymışsın mesela.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

yanı doktorun kan testı sonucuna gore bayagı gec olmus oluyor ınsallah hayırlısı ıle dogsun cınsıyetı ne acaba cok merak edıyorum

Back