Hamisler 12 Haftaliginizda neler yasadinizz toplanalim paylasalimm

Çikolatayla ilgili bir yazı görmüştüm.Hamile kadınların az bir miktar çikolata yemelerinde bir sakınca olmadığı hatta kendilerini iyi hissetmeleri için yemeleri gerektiği yazıyordu.Ben sabah 1 dilim ekmeğe nutella sürüp yiyorum arada.Vazgeçemem çikolatadan :)

Şu anda 11+2 yim.Karnımda acayip bir gerginlik var.Resmen rahim kaslarımın gerildiğini hissediyorum.Karnım yukarı doğru büyüyor.Bu hafta sonu hamile pantolonu ve tayt almayı düşünüyorum.2 haftadır aynı pantolonu giymekten bıkkınlık geldi.Eski pantolonlar olmuyor maalesef.Göğüslerde de yine gerginlik aynen devam ediyor.

Yalnız önceden mide bulantım yoktu(sadece acıkınca çok çok az oluyordu).Şimdi bazı zamanlar hafif mide bulantısı oluyor.Normalde bu haftadan itibaren geçmesi lazım ama bende yeni başladı galiba.
2 saatte bir acıkıyorum.Acayip gaz problemim var.Gazman gibiyim bu aralar.
Süt içtiğim zaman her sabah tuvalete çıkabiliyorum.Kabızlık şikayetim hiç olmadı şimdiye kadar ki hamilelikten önce ara sıra kabız olurdum.
Canım pek yeşillik istemiyor ama yemem de gerekiyor bilmiyorum ne olacak.Sadece meyve yemek istiyorum.Bir de lahmacun delisi oldum. :)

evet cnm öncelikle bebegin hayirli olsun ins sag salim kucagina al bende suan 13, cu haftamdayim cnm ben cukulata fazla yemiyorumm :) bazen canim cektigimde
yiyiorum bende bu aralar cok lahmacun delisi oldum nedense meyve meyve sulari felan iciyorum ve yiyorum Allah isteyen herkeze nasiop etsin cok güzel bir duygu !!!!!

Sağol,sen,n de bebeğin hayırlı olsun.Kesinlikle çok güzel bir duygu.

SENDE belirtiler varmi canim nasil gidiyor hamileligin??? göbüs felan ciktimi :)))

Göbüş çıkmazmı Göbek çıktı biraz,gerildi iyice.Göğüslerin kahverengi kısmı birazcık genişledi.
Bugün ikili teste gittik.Bir sorun yok dedi doktor ama kan testi çıkınca kesinleşecek.Cinsiyetini sordum erkek gibi duruyor ama emin olamayız dedi.
Benim başından beri erkek doğuyordu içime.Sanırım erkek olacak.

Senin nasıl gidiyor hamilelik?

kizlaaaar bugun tam 16 haftalik olduk dün biraz sol yumurtaligm agridi nedense

Sizlerde durumlar nasil ins iyisinizdir haydin hep birlikte paylasalim....Hamileleigimizi .:)))

Son düzenleme:

SELAM cnm nasil olsn iyi diyelim iyi olsun olsun cnm sagLikli olsunda cinsiyeti önemi degil bencee :) sen kac haftalik oldun cnm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…