Hamiş Kocaları Ne Kadar Anlayışlı

valla benim eşim cok yardımcı allah razı olsun..valla benimkisi ütü hariç herşeyi yapıyor..ütüyüde yapma ben ütüsüz giyerim diyor ama ben yapamıyorum..titiz olunca insan.. :)
yemekleri ben yapıyorum ama yeri geldiğinde fasulyeyi de o ayıklıyor yani soğanları doğruyor.. :) allah başımdan eksik etmesin..

@ece0725 : ilk başta yaşadığın şey çok üzücü bir şey..
Eğer eşin yapmıyorsa da zorla yapıyorsa da bırak yapmasın sen sadece yemek yap olsun bitsin..kendini yorma az kalmış zaten sabret..
28. haftandasın herhalde az kalmış sık dişini :)

Benim eşimden de Allah razı olsun..Siler,süpürür dip köşe birde :) Büyük temizlik yaptık beraber ben uzanabildiğmi yerlere kadar sildim camları o devam etti..Koltukları yıkadı,yengemle halıları yıkadılar :)) Yani ütü hariç herşeyde yardımcı oluyor..Ramazanda bile beni kaldırmadı,yedi yattı garibim :) Ama hamileyken değil hep böyleyiz biz..Çünkü bende çalışıyorum..Büyük temizlik yapılacağı zaman beraber kolları sıvarız..

Sanırım şükretmeliyim ve maşallah demeliyim bitanecik gocamaa.!! :)

bence işin özeti sıkmamaktan geçiyor.tabi bazısını sıksanda sıkmasanda boş.

kızlar ne kadar şanslısınız.benimkisi neredeyse hiç yardım etmez.hatta zor geçen 3 ayımda ev dağınık diye kavga bile çıkardı.

Normal şartlarda yapmayıp da bu dönemde yardımcı olan eşim beni o kadar mutlu ediyor ki..Umarım doğduktan sonra da desteğini kesmez:)

Bizim durumumuz birAZ farklıydı hamilelğimin üçüncü ayında düğünümüzz oldu nikahı önce yaptıgım için gebe bir gelin oldum heyecan vericiydi aslını söylemek gerekirse eşimden binlerce kez Allah razı olsun çalışan bir adaydım iznime ayrıldım çalıştığım için o kadar çok yoruluyordum ki haftanın 3 günü ortalama 15 saatimi iş ortamında geçiriyordum eve geldiğimde karpuzum hazır bir şekilde beni bekliyordu , tutmayan izin günlerimizde ev süpürülmüş silinmiş oluyorduu bulaşık deseniz elimi bulaşığa sürmüyordum işe giderken yiyecegim yemege kadar hazırlıyordu birtanecik kocam şimdi izindeyimm şimdi ise ben kocama bakıyorum hamileyim son günleri diye salmadım kendimi her işimi yapıyuorum ama şunu anladım ki çalışma hayatı gebelikte iyi oldugu kadar yorucuymusta evde ki günlerimin tadını cıkartıyorum temizlik hastası oldumm da diyebi,lirim :):) eşimee bitiyorum Allah herkese yardımcı bir eş nasip etsinn baba olmak kolay olmamalı...

ehh işte..olmaya çalışıyo gibi ama pek beceremiyo bizimki,daha çok arkasını toplamak gerekebiliyo bazen o yüzden pek bulaştırmıyorum

elinden hiç bir iş gelmez pekte yardımcı olduğu söylenemez.tek yaptığı bulaşık mak boşaltmak.çamaşır sepetini balkona göturmek asmaz asla yani.bunada şükür ne diyim.kaş yapim derken göz çıkartır benimki.ev işlerini hiç beceremez

canım daha fazlasını benımkı yapsa ben rahatsız olurum ya. o ne camasır asmak felan.sevmem bir erkeğin camasır asmasını.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…