güç bela temizlik yaptırıyorum.arada bulaşık makinesini yerleştiriyo.çok çok kötüysem yiyecek bişeyler hazırlıyo.bu ikinci bebeğim ilkini kaybettim onu kaybettiğimde bana söz vermişti bi dahakinde sana daha fazla yardımcı olcam diye.ama ne yazıkki sözler çabuk unutuluyo.hatırlatılıncada bi kıymeti kalmıyo.insan istiyorki birşeyler söylenmeye gerek kalmadan düşünülsün.
evt hamişler eşleriniz ne kadar yardımcı oluyor sizlere...
canı istediği zaman ve de babalık hormonları yükseldiğindee =d
Benim eşimden de Allah razı olsun..Siler,süpürür dip köşe birde :) Büyük temizlik yaptık beraber ben uzanabildiğmi yerlere kadar sildim camları o devam etti..Koltukları yıkadı,yengemle halıları yıkadılar :)) Yani ütü hariç herşeyde yardımcı oluyor..Ramazanda bile beni kaldırmadı,yedi yattı garibim :) Ama hamileyken değil hep böyleyiz biz..Çünkü bende çalışıyorum..Büyük temizlik yapılacağı zaman beraber kolları sıvarız..
Sanırım şükretmeliyim ve maşallah demeliyim bitanecik gocamaa.!!:)[/QUOTE
canım sen ne kadar şükretsen azdır.cok sanslısın.
Benim eşimden de Allah razı olsun..Siler,süpürür dip köşe birde :) Büyük temizlik yaptık beraber ben uzanabildiğmi yerlere kadar sildim camları o devam etti..Koltukları yıkadı,yengemle halıları yıkadılar :)) Yani ütü hariç herşeyde yardımcı oluyor..Ramazanda bile beni kaldırmadı,yedi yattı garibim :) Ama hamileyken değil hep böyleyiz biz..Çünkü bende çalışıyorum..Büyük temizlik yapılacağı zaman beraber kolları sıvarız..
Sanırım şükretmeliyim ve maşallah demeliyim bitanecik gocamaa.!!:)[/QUOTE
canım sen ne kadar şükretsen azdır.cok sanslısın.
Şanslıyım evet..Yapmayınca yapmaz ama bende üstüne gitmem,yapıncada herşeyi yapar..ama dediğim birlikte yaparız..Sağolsun valla..
kızlar ne kadar şanslısınız.benimkisi neredeyse hiç yardım etmez.hatta zor geçen 3 ayımda ev dağınık diye kavga bile çıkardı.
Normal şartlarda yapmayıp da bu dönemde yardımcı olan eşim beni o kadar mutlu ediyor ki..Umarım doğduktan sonra da desteğini kesmez:)
benimki çok anlayışlıydı
elinden hiç bir iş gelmez pekte yardımcı olduğu söylenemez.tek yaptığı bulaşık mak boşaltmak.çamaşır sepetini balkona göturmek asmaz asla yani.bunada şükür ne diyim.kaş yapim derken göz çıkartır benimki.ev işlerini hiç beceremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?