Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizim durum biraz farklı 7yıldır tedavilerde geçen evliliğimiz ve tedaviye başlayacağım hafta öğrendiğimiz mucize bebeğimiz ve ardından gelen kanamalar düşük tehlikesi vegurbette ailelerden uzak hal böyle olunca mecbur yardımcı oluyor
ya olsun ramazandır benimde ona yardımcı olmam lazım bazen kızdıgım anlar oluyor ama hele bır ramazan bıtsın devam ederse terlık yiyecek benden.senın sımdı durumun nasıl canım.
merhaba önce bütün hamişler inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebişlerini:)))) ben 2 ay önce bebişimi aldım kucağıma.Çok zor hamile kaldım.Bundan önce 3 tane kaybım oldu.Zaten hamileliğimde düşük riskiyle geçti.Bir sürü ilaçlar iğneler kullandım.Ama çok şükür eşim çok yardım etti hatta şunu söyleyebilirim yemek ve bulaşık hariç bütün ev işlerini o yaptı.Hatta 40ım çıkana kadar yine aynı şekilde yardım etti annem de yanımdaydı.Şanslıydım şükürler olsun:)))
hakkını yiyemem aLLah razı oLsun çok yardımcı oLuyo,qerçi ben çok kıyamıyorum ama bu araLar tansiyonum çok düşüyo hiç haLim yok,doğum yakLaştıkça korkmaya başLadım o da benLe aynı stresi yaşıyo,nerdeyse sen dur ben doğurayım diyecek :) aLLah başımızdan eksik etmesin kocişLerimizi,bebişLerimizide sağLıkLa kucağımıza aLmayı nasip etsin inşaLLah
tüp bebek sonucu hamile kalan biri olarak eşimin transferin ilk gününden bugune kadar yaptıklarını ödeyemem ben bu kadar olacağını tahmın bile etmemiştim benim elim kolum oldu yemek ve ütü hariç nerdeyse herşeyi o yapıyor ama isteyerek yapıyor ben çok şanslıyım ...
Benim hamilelik çok yeni, hatta dış gebelik şüphemiz de var, tahminen 5. haftasına girdi bebeğim..
AMa eşim şimdiden başladı yardımcı olmaya, eskiden suyunu dahi benden isterdi...İnşallah gebeliğimde herşey yolunda gider ve eşimin ndesteği eksilmez, süreçten sıkılmaz...
bu konu bana uğurlu geldş.bu konuyu burda actıktan sonra eşimde ciddi bir değişim oldu.dun inanamazssınız sofra serdı yemek getırdı topladı.içimden dedım eger birde yıkarsa kıyamet kopacak ozaman.kıyamet kopmadı neyseki
güç bela temizlik yaptırıyorum.arada bulaşık makinesini yerleştiriyo.çok çok kötüysem yiyecek bişeyler hazırlıyo.bu ikinci bebeğim ilkini kaybettim onu kaybettiğimde bana söz vermişti bi dahakinde sana daha fazla yardımcı olcam diye.ama ne yazıkki sözler çabuk unutuluyo.hatırlatılıncada bi kıymeti kalmıyo.insan istiyorki birşeyler söylenmeye gerek kalmadan düşünülsün.
herseyi canım kocam yapıyor çamasır asıyor toplur evı supuruyor halı sılıyor ben tıtız oldugumdan sımdı yapamıyorum çok uzuluyorum allah ondan razı olsun benımle sabahlara kadar uyumuyor. hatta espıirımız de var dıyor kı ben dokuz ay ustune hamıle kaldım sen dokuz ay bana hızmet ettın sıra bende.gercı hep yapıordu canım benım yaaaa
benim eşim bana bişey yaptırmıyo valla her iş onda ve annemde bide 13 haftalık daha bulantı kusmalrım çok Allah razı olsun herşeyde yardımcı iyiki evlenmişim diyorum valla.hatta ben zaman zaman durduk yere sinirleniyorum ona bile bişeycik demiyo tamam tamam deyip uzaklaşıyo biraz.hatta ben kusarken falan bazen çok etkilenip kendimi kötü hissedip ağlıyorum onunda gözler doluyo