Kızlar 6+2 haftalik hamileyim ve son 1 haftadir inanilmaz bir agri vardi acile gittim.2 serum takildi kan ve idrar tahlili verdim.İdrarda kan ve enfeksiyon cikti antibiyotik verdi ama almadim.Kadin doguma gozukmeden almak istemedim.Hamile oldugumu bilmeden ilac kullanmistim ilk haftalarda.Agrilarim gecmeyince ve kahverengi leke atinca yine acilde aldim solugu ertesi gun...yani gectigimiz cumartesi.Özeldeki doktor burda keseyi gorduk ama para iadesi yapalim devlete gidin dedi.Saatlerce ugras sonucu keseyi gordu yine karindan bakti progestan verdi gonderdi.Pazar gunu komple yattim ve pazartesi kadin doguma gittim.Bebegimi gordum,kalp atisini duydum.Kesede kan yok dendi.Vajinal bakildi cok sukur ki alette de herhangi bir kan yoktu.Bugun esim is cikisi sinemaya gidelim dedi ve yine agrim basladi karnimi sanki birileri iki taraftan bastiriyo gibi nefesimi kesiyo bazen ve belime vurmaya basladi.Bu arada kadin dogumcumda antibiyotigi yazdi acilde verilenin aynisini.Tek icimlikmis dun gece uyumadan icmem gerekiyodu,ictim yattim ama bugun agridan duramiyorum bu haftalarda neden agri olur? Basina gelen var mi? Bu agrilara ne iyi gelir biri yardim etsin lutfen
tecrubesizim ilk gebeligim panik halindeyim surekli ve agridan artik uyuyamiyorum napmam lazim