• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamiş arkadaşlarım bakar mısınız ?

butterflywoman0

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
70
36
18
iyi geceler herkese..Ben iki yıllık evliyim kızlar çok istiyoruz bebeğimiz olsun..2 düşük yaptım bu ay bıraktık korunmayı.reglime 2 gün var test yaptım silik çıktı ama belliydi yarımsaat sonra kıpkırmızı olmuş..bu zamana kadar hiç görmemiştim baya sonradan hep bakardım ama ilk defa oluyor böyle sizce umutlanmalı mıyım? Yarın testi yenilicem..cevap vereceklere şimdiden teşekkür ediyorum Allahım aratmasın isteyen herkese versin inşallah iyi geceler :)

canim daha cok yeni oldgu icin oyle cikmis olabilir test hatali fln degilse tabi.sabah yine tekrarla sonra direk kan testine git 10dan once. :) yada adetin gecmesini bekle kimyasal ihtimalinide dusunn..umutlandrmak istemiyorum oyuzden boyle yazdm :)

Evet adetim geçmesini beklicem kan testi için çünkü düşüklerimin biri kimyasal gidip erkenden kanımdan öğrenmişti. Çok acı olıyor sonrası.. İnşallah vardır artık çok istiyorum yaş geldi 28e:)

insallah vardir canim Rabbim gonlune gore versin.erken ogrenmek iyi degil ya cok stresli kan degeri yukseldimi kese goruncekmi kalp atisi duyulcakmi vs. 8-9 hafta boyle geciyor.sen bol bol dinlenmeye bak bol su ic.

Evet kesinlikle canım çok saolasın kimyasal bi çok kişinin başına gelrmiş aslında öğrenmemek daha iyi yani.. başına gelen var mı benim gibi okuyan varsa yazar mı lütfeeen ☺️☺️

Evet kesinlikle canım çok saolasın kimyasal bi çok kişinin başına gelrmiş aslında öğrenmemek daha iyi yani.. başına gelen var mı benim gibi okuyan varsa yazar mı lütfeeen ☺️☺️
Canım çoğu zaman yumurta dölleniyor fark etmiyoruz bile kimyasal gebelik bir düşük değil zaten oluşum olmamış anlamına geliyor o yüzden içini ferah tut

Back
X