siteyi iki haftadır takip ediyorum,çalışmaya ayın üçünde başladık ve normal şartlar altında 17 sinde adet olmam lazım .. test yaptırmamak için kendimi çok zorluyorum ama heyecanım ağır basıyor neticede sonucunda hayal kırıklığı da olabilir.. geçen haftadan beri bel ağrım ve inceden kasıkta sızım var.. acabalar kafamı kurcaladı ne yapsam bilemedim(( kimi yazılarda bu belirtilerin gebelik belirtisi olduğu yazılı ama hayal kırıklığndan korkuyorum (
siteyi iki haftadır takip ediyorum,çalışmaya ayın üçünde başladık ve normal şartlar altında 17 sinde adet olmam lazım .. test yaptırmamak için kendimi çok zorluyorum ama heyecanım ağır basıyor neticede sonucunda hayal kırıklığı da olabilir.. geçen haftadan beri bel ağrım ve inceden kasıkta sızım var.. acabalar kafamı kurcaladı ne yapsam bilemedim(( kimi yazılarda bu belirtilerin gebelik belirtisi olduğu yazılı ama hayal kırıklığndan korkuyorum (
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. güzel Allah ım inşallah hayırlı zamanda tüm anne olmak isteyenlere dilediğini nasip eder:)) bu arada hiç gebelik testi yaptırmadım tavsiye edeceğiniz en güveenilir marka nedir.
ben dün kan testi yaptırdım beta hcg degeri 0,480 cıktı bu ne demek arkadaslar daha doktora gosteremedım öğleden sonra göstercem ama bekleyemedım bi cevap verirseniz
ben adet olmayalı 4 ay oldu dun artık doktora gıttım peki neden 0,480 cıkmıs olabılır
4 ay uzun bir süre mutlaka doktora gitmelisin
yani hamile değilim olsaydı deger daha yuksek olurdu demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?