siteyi iki haftadır takip ediyorum,çalışmaya ayın üçünde başladık ve normal şartlar altında 17 sinde adet olmam lazım .. test yaptırmamak için kendimi çok zorluyorum ama heyecanım ağır basıyor neticede sonucunda hayal kırıklığı da olabilir.. geçen haftadan beri bel ağrım ve inceden kasıkta sızım var.. acabalar kafamı kurcaladı ne yapsam bilemedim(( kimi yazılarda bu belirtilerin gebelik belirtisi olduğu yazılı ama hayal kırıklığndan korkuyorum (
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamiş aday adayları ve hamişler lütfen yardım;(((
- Konu Sahibi zugulu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?siteyi iki haftadır takip ediyorum,çalışmaya ayın üçünde başladık ve normal şartlar altında 17 sinde adet olmam lazım .. test yaptırmamak için kendimi çok zorluyorum ama heyecanım ağır basıyor neticede sonucunda hayal kırıklığı da olabilir.. geçen haftadan beri bel ağrım ve inceden kasıkta sızım var.. acabalar kafamı kurcaladı ne yapsam bilemedim(( kimi yazılarda bu belirtilerin gebelik belirtisi olduğu yazılı ama hayal kırıklığndan korkuyorum (
Gebelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine çok benziyor zaten.Acele etme hiç değilse 1 gün kala filan yap testi ki hayal kırklığına uğramayasın canım hayırlısı olur inşallah senin için
- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
merhaba ben de aylardııııırrrrrr böyle kendimi dinliyorum aha bu ay şuram ağrıyor yok buram sızlıyyor falan. ayda 5 kez test yapmalar . bence hiç strese girme . ben de senin gibi çalışmalara başladık bu siteye dadandım tecrubelilerin dediği şu oldu stres yapma olacağı varsa da olmuyormuş akışına bırak. bırak adet dönemin gelsin adetinn geciksin . hiç hamile kaldım mı tuttumu tutmadımı diye düşünme. hatta ben eşimi sürüklüyordum geçen aya kadar kalk bebek yapalım diye hayırlısı olsun içini karartmayayım ama gönlünü serin tut yüce Allah hayırlısını versin
siteyi iki haftadır takip ediyorum,çalışmaya ayın üçünde başladık ve normal şartlar altında 17 sinde adet olmam lazım .. test yaptırmamak için kendimi çok zorluyorum ama heyecanım ağır basıyor neticede sonucunda hayal kırıklığı da olabilir.. geçen haftadan beri bel ağrım ve inceden kasıkta sızım var.. acabalar kafamı kurcaladı ne yapsam bilemedim(( kimi yazılarda bu belirtilerin gebelik belirtisi olduğu yazılı ama hayal kırıklığndan korkuyorum (
canım inşallah hamişsindir. ama test için bekle bence bende öyle çok hayal kırıklığına uğradım. o belirtiler yalancı olabiliyor. zaten birşey kalmamış birz daha sık dişinin
Merhaba, bende senin gibi sabırsızdım adetime 3 gün kala gidip kan testi yaptırdım test pozitif çıktı ama idrar testi adet gecikmesinden 1 gün sonra çıktı vücudundaki değişiklikleri hissediyor insan ama bazen psikolojik de olabiliyormuş beklemekte fayda var :) :18:
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. güzel Allah ım inşallah hayırlı zamanda tüm anne olmak isteyenlere dilediğini nasip eder:)) bu arada hiç gebelik testi yaptırmadım tavsiye edeceğiniz en güveenilir marka nedir.
ben dün kan testi yaptırdım beta hcg degeri 0,480 cıktı bu ne demek arkadaslar daha doktora gosteremedım öğleden sonra göstercem ama bekleyemedım bi cevap verirseniz
olması gereken değerler bunlar
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
belki erken yaptırmışsındır testini biraz
ben adet olmayalı 4 ay oldu dun artık doktora gıttım peki neden 0,480 cıkmıs olabılır
4 ay uzun bir süre mutlaka doktora gitmelisin
4 ay uzun bir süre mutlaka doktora gitmelisin
yani hamile değilim olsaydı deger daha yuksek olurdu demi canım
yani hamile değilim olsaydı deger daha yuksek olurdu demi canım
Hamile olsaydın değerin daha yüksek çıkmalıydı benim adetime 3 gün varken yaptırdığım kan testim 34 çıktı mesela