Yeni hamile olduğumu öğrendim beta hcg 868 oldu kasık ağrısı ve karın ağrısı var sizce normal mi bir de belde ara sıra ağrıyor yerleşme kanaması olmadı normal mi
Belirtiler normal, yerleşme kanaması olmaması da normal. 2 günde bir artışa bakabilirsin ya da zaten beta hcg artışı iyi olursa 4 5 gün sonra 3000leri geçer, direkt doktora da gidebilirsin kese görünür
Belirtiler normal, yerleşme kanaması olmaması da normal. 2 günde bir artışa bakabilirsin ya da zaten beta hcg artışı iyi olursa 4 5 gün sonra 3000leri geçer, direkt doktora da gidebilirsin kese görünür
Yeni hamile olduğumu öğrendim beta hcg 868 oldu kasık ağrısı ve karın ağrısı var sizce normal mi bir de belde ara sıra ağrıyor yerleşme kanaması olmadı normal mi
Evet öyle oluyor bende 323 ile öğrendim 2 gün sonra 904 olmuştu artışı sen de 4 gu sonra yerine iki günde bir vermiş olsaydın ikinci gün 400 olurdu sonra 868 öğrenmiş olurdun iki günde bir iki katı artıyor ara ara regl ağrısı gibi ağrı hissetmen normal
aynen bende böyleydim 5. hafta arasıra regl sancısı gibi kasık ve bel ağrısı devam ediyor yerleşme kanaması hiç olmadı sadce çok akıntım oldu beyaz kokusuz şuan da ateşim var gibi geliyor arada