Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamileym ama kontrol altina alcklrms tekrar dusk yapma ihtimalm cok yuksekmis bir hafta boyunca beta hcgm kontrol altna alcklrEvvvet gözün aydın olsun.
Rabbim yardimcin olsun insAllah sag salim kucağına alirsinEvet hamileym ama kontrol altina alcklrms tekrar dusk yapma ihtimalm cok yuksekmis bir hafta boyunca beta hcgm kontrol altna alcklr
Amin amin rabbim herkeze nasip etsn insalhRabbim yardimcin olsun insAllah sag salim kucağına alirsin
Canım hamilesin bu harika bir haber olmalı tebrik ederim
[/QUOe
Tesekur edrm cok guzel bi haber inlsh rabbim herkeze nasip edrCanım hamilesin bu harika bir haber olmalı tebrik ederim![]()
Gözün aydın canım hamilesin
[/QUO ] insalh rabbim sag saglim kucagima almyi nasip edr cnku 3 defa dusuk yaptm hepte ilk ayda
Testi tekrar et canım.. İlk 5 dakika önemli hem 8 gün gecikmeye göre çizgi silik gibi daha net olması lazım.. Geç döllenme de olabilirAdetim 8 gün gecikti dün test yaptım sonucuna bakmadan attim sabah baktığımda böyleydi hamile olabilir miyim şubatta çatlatma iğnesi olmuştum sonra tedaviyi bıraktım
Normalde 6 7 saat bişey yemeden durabilirdim 1 haftadır nerdeyse 2 saatte bi karnım acikiyo midem bulanmaya başlıyo yedikten sonra geciyo hayatta ağzıma haşlanmış yumurta sürmezdim canım çekiyo 3 4 tane yiyorum uyurken burnuma patates yemeğinin o suyunun kokusu geliyo 2 yıldır uğraşıyoruz bu sefer inşallah vardırTesti tekrar et canım.. İlk 5 dakika önemli hem 8 gün gecikmeye göre çizgi silik gibi daha net olması lazım.. Geç döllenme de olabilir
İnşallah hamilesindir..
Hade insalhh hamilesndirNormalde 6 7 saat bişey yemeden durabilirdim 1 haftadır nerdeyse 2 saatte bi karnım acikiyo midem bulanmaya başlıyo yedikten sonra geciyo hayatta ağzıma haşlanmış yumurta sürmezdim canım çekiyo 3 4 tane yiyorum uyurken burnuma patates yemeğinin o suyunun kokusu geliyo 2 yıldır uğraşıyoruz bu sefer inşallah vardır![]()
Inşallah heycanla bekliyorum pazartesiyiHade insalhh hamilesndir![]()
Ya test yapıp da bakmamak ne allahını seversen biz başından ayrılmıyoruz bi tuhafsın vallahi!! Madem bakmıcaksın iş olsun diye mi yaptın testi anlamadımAdetim 8 gün gecikti dün test yaptım sonucuna bakmadan attim sabah baktığımda böyleydi hamile olabilir miyim şubatta çatlatma iğnesi olmuştum sonra tedaviyi bıraktım
Geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun inş tez zamnda rabbim kucağını doldurur hepimizin inşKizlar ben bebegimi dusurdm ve cok kotu bi donm gecirdm oyuzdn pek girmdm
Geçmiş olsun,yeniden hamile kalırsınız inşallah en kısa zamanda..Kizlar ben bebegimi dusurdm ve cok kotu bi donm gecirdm oyuzdn pek girmdm