Hamilmym sizce

Arji2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
14
13
3
27
Hanmlar 2bucuk ay once dusk yaptm ve hala adet grmedm dn hastaneye gitmm byle kasklrmda cok kotu bi agri var ulultrasynda kese var hamilelik belirtisi dedi kan istediler sonclarm gece ckckti bn gidmedm internetn baktm beta hcg 908.28 ckmis sizce gebemiyim

Canım hamilesin bu harika bir haber olmalı tebrik ederim😁

Adetim 8 gün gecikti dün test yaptım sonucuna bakmadan attim sabah baktığımda böyleydi hamile olabilir miyim şubatta çatlatma iğnesi olmuştum sonra tedaviyi bıraktım

Eklentiler

• 20190406_080741.webp
    20190406_080741.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 42
Adetim 8 gün gecikti dün test yaptım sonucuna bakmadan attim sabah baktığımda böyleydi hamile olabilir miyim şubatta çatlatma iğnesi olmuştum sonra tedaviyi bıraktım
Testi tekrar et canım.. İlk 5 dakika önemli hem 8 gün gecikmeye göre çizgi silik gibi daha net olması lazım.. Geç döllenme de olabilir😍
İnşallah hamilesindir..

Testi tekrar et canım.. İlk 5 dakika önemli hem 8 gün gecikmeye göre çizgi silik gibi daha net olması lazım.. Geç döllenme de olabilir😍
İnşallah hamilesindir..
Normalde 6 7 saat bişey yemeden durabilirdim 1 haftadır nerdeyse 2 saatte bi karnım acikiyo midem bulanmaya başlıyo yedikten sonra geciyo hayatta ağzıma haşlanmış yumurta sürmezdim canım çekiyo 3 4 tane yiyorum uyurken burnuma patates yemeğinin o suyunun kokusu geliyo 2 yıldır uğraşıyoruz bu sefer inşallah vardır 😊

Normalde 6 7 saat bişey yemeden durabilirdim 1 haftadır nerdeyse 2 saatte bi karnım acikiyo midem bulanmaya başlıyo yedikten sonra geciyo hayatta ağzıma haşlanmış yumurta sürmezdim canım çekiyo 3 4 tane yiyorum uyurken burnuma patates yemeğinin o suyunun kokusu geliyo 2 yıldır uğraşıyoruz bu sefer inşallah vardır 😊
Hade insalhh hamilesndir 😍😊

Ya test yapıp da bakmamak ne allahını seversen biz başından ayrılmıyoruz bi tuhafsın vallahi!! Madem bakmıcaksın iş olsun diye mi yaptın testi anlamadım 😕 hakkında hayırlısı olsun diyelim

Hala umudum var ama artk cok korkyrm 1 yilda 3 dafa dusuk yaptm ve tekrar olursa dusr diye cok korkyrm suan resemn piskolojim cok kotu ama rabbimden umut tukenmz insalh herkeze nasip edr annelik duygusunu

Back
X